Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 12 martie 2022! Peștii își refac viața de cuplu

Horoscopul întocmit de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 12 martie 2022, anunță o zi în care nativii vor avea de primit vești bune, iar cei născuți în zodia Pești vor reuși să își refacă viața de cuplu.
12.03.2022 | 09:31
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 12 martie 2022 Pestii isi refac viata de cuplu
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV, Neti Sandu, susține că astăzi, 12 martie 2022, este o zi în care majoritatea nativilor din zodiac se vor bucura de prezența celor din jur. Mai mult, explică Neti Sandu, implicarea în acțiuni care să îi ajute pe cei care au nevoie vor schimba starea de spirit în bine.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 12 martie 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii zodiei Berbec se vor ocupa, în prima parte a zilei, de treburile casnice, iar apoi, alături de amicii lor, vor avea un program comun. Fie că e vorba de vreun sport de echipă, fie că e vorba de o întâlnire, ca între prieteni, componenta socială a zilei va fi bine subliniată.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei din zodia Taur vor avea o zi în care voluntariatul este la mare cinste, nativii acestui semn reușind să îi ajute pe cei aflați într-un impas. Acest lucru le va schimba, în bine, starea de spirit și le va oferi energia de care au nevoie.

Gemeni

Cei născuți sub semnul Gemenilor vor avea o zi în care li se vor deschide noi posibilități de colaborare. O întâlnire pe care o vor avea va fi una cu folos, iar entuziasmul îl va face să cheltuiască mai mult decât și-ar fi propus pentru a le provoca bucurii celor dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii zodiei Rac au o zi cât se poate de bună în plan sentimental, relația de cuplu în care sunt prinși fiind de natură să se transforme în ceva mai frumos ca niciodată.

Leu

O petrecere pare să fie metoda perfectă pentru cei născuți în zodia Leu pentru a-și mai reveni după zilele epuizante pe care le-au petrecut la serviciu. Cu această ocazie, vor apuca să socializeze, din nou, cu cei apropiați pe  care i-au cam neglijat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară își vor dedica ziua planului social. Fie că vor primi musafiri, fie că vor fi musafiri, cei din această zodie vor fi în poziția de a se bucura de o companie agreabilă.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor petrece ore bune, cât se poate de plăcute, în compania unor apropiați. Nu ar strica să se vadă și cu rudele pe care le-au cam neglijat în ultima vreme, să întrețină relația apropiată de până acum.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion care nu sunt implicați într-o relație amoroasă au toate șansele ca, după o întâlnire cât se poate de serioasă, să înceapă să se bucure de viața de cuplu.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de o zi plină de întâlniri. Cu prietenii, cu apropiații, cu rudele, nativii vor avea ocazia să se relaxeze și să stea de vorbă așa cum își doreau de multă vreme.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn ziua de azi va fi una în care lucrurile din sfera profesională merg strună. Vor reuși să câștge o sumă frumoasă de bani în urma afacerilor, iar întâlnirile pe care le au sunt, toate, cât se poate de folositoare.

Vărsător

Veștile bune din ultimele zile trebuie sărbătorite. Așa că, nativii acestei zodii nu ar trebui să uite că munca trebuie răsplătită cu momente de relaxare, iar o petrecere este ceea ce le lipsește, cu adevărat.

Pești

Nativii din Pești își refac viața de cuplu, iar cei care nu au acum un partener au toate șansele să își găsească unul și să se gândească din ce în ce mai serios la viața de familie.

ADVERTISEMENT