Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 august 2022. Scorpionul rezolvă o problemă mai veche

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 august 2022, ne spune că semnele zodiacale dau curs invitațiilor care le scot din zona de confort, din monotonie.
13.08.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 13 august 2022 Scorpionul rezolva o problema mai veche
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 august 2022, pentru fiecare nativ la rând. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Cele 12 zodii se eliberează de tensiuni. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că familia este pe primul plan.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 13 august 2022, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Ești plin de viață și asta este o sursă de inspirație pentru cei din preajma ta. Îți refaci starea de spirit într-o excursie la care visai de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Găsești soluții pentru a face relația de cuplu să funcționeze mai bine. Sunt șanse mari să le dedici mai mult timp copiilor, să le organizezi o petrecere.

Gemeni

Cauți o rezervare măcar pentru o noapte, undeva într-o stațiune de agrement. Treburi casnice în prima parte a zilei, dar spre seară ieși la o terasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi numai bună pentru a-ți vizita rudele apropiate sau pentru a te destinde la piscină. Menține-ți tonusul pozitiv la o competiție sportivă.

Leu

Plecare într-o destinație frumoasă cu grupul de prieteni de altă dată. Nu duci lipsă de invitații și de chef să le onorezi pe toate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță o zi cu vești bune, invitații la evenimente și revederea unor persoane dragi. E cineva care te apreciază și cu care discuți ore bune.

Balanță

Ți-ar prinde bine o vacanță numai cu partenerul de viață, aveți lucruri importante de discutat. Cei singuri pot găsi un partener pe placul lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se rezolvă, în sfârșit, o situație complicată din familia lărgită. Ai un cuvânt de spus și ești gata să te manifești în public. Poți fi lider de opinie.

Săgetător

Ești invitat de onoare la o aniversare, o nuntă sau un botez. Astrele prevăd un weekend cu foarte multă distracție.

Capricorn

E simplu să dai o fugă până la mare sau munte, să te vezi cu cineva drag. O plecare din țară e un prilej bun pentru domeniul afacerilor.

Vărsător

Pregătiri speciale pentru o aniversare sau alt eveniment important. E momentul să cunoști și alți oameni cu care ai lucruri comune.

Pești

Primești invitația să pleci prin țară, te așteaptă cineva drag. Sunt noutăți, dar și oameni care te caută după o lungă absență.

Horoscopul complet propus de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 13 august 2022, poate fi citit numai pe site-ul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT