Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 mai 2022. Mai mulți nativi au noroc în dragoste

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 mai 2022, anunță vești bune pentru o parte dintre nativi. Află ce-ți rezervă astrele pentru astăzi!
14.05.2022 | 09:37
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 14 mai 2022 Mai multi nativi au noroc in dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 14 mai 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță vești bune în plan amoros pentru unii nativi sâmbătă, 14 mai 2022, dar și relaxare și timp petrecut alături de cei dragi. Vibrația zilei este 5, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale vor spune lucrurilor pe nume, conform astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 14 mai 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Apare persoana potrivită în viața ta și ai speranța că vei avea o relație. Ai parte de o surpriză de la cineva care ți-a dus dorul și veți petrece timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Taur

Te recompensezi, poate e ziua ta de naștere sau ai parte de o reușită la job sau la școală. Sunt câteva evenimente festive la care ai vrea să ajungi și decizi unde și cu cine în funcție de timp.

Gemeni

Poate ai făcut o rezervare la un teren de sport și mergi împreună cu familia. Poți ieși la aer curat, la mare sau să faci o drumeție prin pădure, să te bucuri de aer curat și să-ți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să te viziteze cineva și să discutați afaceri cu această ocazie. Te poți deplasa oriunde, dar preferi să rămâi acasă și să chemi la tine niște prieteni.

Leu

Prietenii îți propun o ieșire și te va însoți și partenerul de cuplu. Poate mergi într-o scurtă vacanță, dar te gândești și la o destinație pentru un concediu mai lung.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să revină un fost partener în viața ta și să aveți o discuție, poate veți fi din nou împreună. Faci niște cheltuieli, ai de luat cadouri, poate mergi la un eveniment.

Balanță

Sunt șanse să întâlnești, într-un grup de cunoscuți, pe cineva cu care să ai o relație, în cazul în care nu ai deja un partener. Vine o persoană care te va ajuta să te relaxezi și să uiți de orice grijă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate o relație se va consolida, lucrurile merg bine între tine și o anumită persoană. S-ar putea să ai o discuție cu cineva interesat de afaceri și vedeți dacă merită să colaborați.

Săgetător

Descoperi o activitate care te ajută să te relaxezi, un hobby și o să te ajute să te destinzi. Cineva din trecut îți dă un semn și sunt șanse să puteți avea o relație sentimentală.

Capricorn

Ar trebui să verifici mașina dacă ai de gând să pleci cu ea la drum, să vezi dacă e totul în regulă. S-ar putea să-ți petreci weekend-ul departe de casă, să sărbătorești ceva.

Vărsător

Vine o persoană la care te gândești constant, iar acum te simți mult mai bine. S-ar putea să mergi undeva cu prietenii, la mare sau la munte, îți era dor de ei.

Pești

Te întâlnești cu o echipă cu care ai lucruri în comun. Sunt șanse ca cineva în particular să te abordeze și să te implici într-o activitate care ți-ar aduce diverse beneficii, inclusiv financiare.

ADVERTISEMENT