Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 aprilie 2022. Taurii vor primi o sumă importantă de bani

 Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 aprilie 2022. Această zi va pune zodiile în fața unor noi provocări. Nativii trebuie să le acorde multă atenție.
16.04.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 16 aprilie 2022 Taurii vor primi o suma importanta de bani
Horoscop transmis de Neti Sandu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Neti Sandu a venit cu vești despre cum va fi ziua de sâmbătă, 16 aprilie. Pentru că se apropie Paștele, mulți vom acorda o atenție mai mare familiei, celor dragi.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile

Vibrație zilei este 6, ceea ce înseamnă că familia are nevoie de armonie și echilibru. Iată în rândurile următoare ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii ar putea cunoaște pe cineva de care s-ar putea îndrăgosti. Dacă simțiți că este sufletul pereche, este bine să vă dați frâu liber sentimentelor.

Taur

Taurii vor primi o sumă de bani mult așteptată. Cu aceștia, se vor distra și rezolva anumite lucruri de care aveau nevoie. De altfel, se vor mai foi din stânga-n dreapta, pentru semnarea unor acte.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor pleca într-o vacanță mult visată. Se vor simți bine alături de familie și vor crea amintiri frumoase.

Rac

Racii vor fi foarte studioși astăzi. Trebuie să se pregătească temeinic pentru câteva examene. Nu este exclusă și o plimbare, din care se vor întoarce acasă abia după Paști.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor ieși la cafea cu o persoană care le va da o idee de afacere. Vor analiza foarte bine situația și o vor pune în balanță cu bugetul pentru sărbătorile pascale.

Fecioară

Fecioarele vor lua legătura cu un avocat. S-au ivit ceva probleme în viața lor și vor să găsească o soluție din care să aibă de câștigat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele se vor simți foarte bine alături de o persoană pe care abia au cunoscut-o. Se vor înfiripa și mai mult sentimente de dragoste și nu vor ezita să scoată tot ce au mai frumos din ele.

Scorpion

Scorpionii vor avea o discuție mai serioasă de cuplu. Sunt niște gelozii la mijloc, de ceva vreme, iar ei au nevoie de explicații.

Săgetător

Săgetătorii vor da o fugă prin magazine pentru a-și cumpăra câteva haine noi, atât pentru ei, cât și pentru cei dragi, căci vine Paștele.

Capricorn

Capricornii, rugați fiind de familie, vor accepta să meargă într-o scurtă vacanță. Se anunță un weekend frumos.

Vărsător

Vărsătorii vor avea o reușită în plan birocratic. Vor câștiga și ei niște bani, pe care îi vor risipi cam rapid.

Pești

Peștii vor avea și ei parte de clipe minunate alături de persoana de cuplu. Este posibil să vă așezați curând la casa voastră, dacă nu sunteți căsătoriți, încă.

ADVERTISEMENT