Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020. Leii au noroc în dragoste

19.12.2020 | 09:47
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 19 decembrie 2020 Leii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscop adus Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020, preconizează o zi plină de surprize. Noutățile sunt la ordinea acestei zile și sunt reprezentate de apariții ale unor oameni, lucruri sau situații neașteptate.

Astrologul de la Pro TV spune că semnele zodiacale vor reacționa divers circumstanțelor întâlnite astăzi, iar adrenalina o să realizeze lucruri minunate.

ADVERTISEMENT

Este o zi propice pentru noi începuturi frumoase, vibrația zilei fiind cifra 1.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Este posibil să aflați că urmează să primiți vizita cuiva, pentru câteva zile, sau să stabiliți o perioadă în care să petreceți timp cu persoana respectivă.

Taur

Aveți șansa să obțineți unele câștiguri financiare, iar acestea apar exact când aveați nevoie de bani pentru a cumpăra cadouri pentru oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua aduce oportunitatea să vă implicați într-o acțiune caritabilă și vă dedicați timpul unor oameni car au nevoie de sprijinul celor din jur.

Rac

Aveți ocazia să faceți lucruri împreună cu oamenii apropiați și cooperați de minune cu aceștia, o să împărțiți responsabilitățile și fiecare o să ajute la pregătirile pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Leu

Ziua aduce vești bune în plan sentimental. Dacă sunteți într-o relație, lucrurile au toate șansele să evolueze, iar dacă sunteți singuri, există posibilitatea să apară cineva.

Fecioară

Un om căruia îi simțiți lipsa o să-și facă apariția în această zi și puteți să căutați variante pentru a vă revedea, chiar acum, cu ocazia sărbătorilor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o zi pe care o dedicați copiilor. Faceți lucruri împreună, împachetați cadourile sau stabiliți locația unde o să petreceți Revelionul.

Scorpion

Reapare un om care a dispărut subit la un punct. Sunt multe șanse să reluați o relație care nu s-a consumat complet și încă mai are șanse de reușită.

Săgetător

Apar discuții cu privire la posibilele variante de a petrece cu ocazia Anului nou. Sunt rude, prieteni și oameni dragi care vor să vă aibă aproape, dar vă gândiți la sănătatea dumneavoastă și alegeți calea cea mai sigură.

Capricorn

O persoană insistă să vă întâniți într-una din zilele de sărbătoare, de Crăciun sau de Revelion, și să stați de vorbă.

Vărsător

Este posibil să faceți un drum astăzi. Mergeți să vă reîntâlniți cu un om drag, poate o să stabiliți detalii legate de cum o să petreceți de sărbători.

Pești

Ziua vine cu dorința de a vă relaxa, poate o să vorbiți cu cineva pentru a pleca la o plimbare sau o să întreprindeți o activitate recreativă, care se dovedește a fi o idee bună.

ADVERTISEMENT