Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 aprilie 2022. Berbecii pot începe o relație

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 aprilie 2022. Berbecii au șansa să înceapă o nouă relație. Află care sunt previziunile pentru toate cele 12 zodii.
02.04.2022 | 09:56
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 2 aprilie 2022 Berbecii pot incepe o relatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță vești bune în plan profesional și financiar pentru mai mulți nativi sâmbătă, 2 aprilie 2022. Vibrația zilei este 3 și e importantă relația cu celălalt, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 2 aprilie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Apare o persoană cu cele mai bune intenții și încearcă să te cucerească, vrea să aveți o relație. Iei o decizie în privința unui proiect particular care ți-ar putea aduce bani și notorietate.

ADVERTISEMENT

Taur

Semnezi niște acte care îți vor permite să funcționezi la un nivel superior în plan profesional. Se rezolvă o problemă de sănătate și te vei relansa cu un proiect care să-ți asigure confort financiar.

Gemeni

Descoperi o nouă preocupare în timpul liber, care te ajută să te relaxezi și să socializezi, poate practici un sport. Colaborezi cu niște oameni și puneți în mișcare un proiect care să-ți asigure câștiguri.

ADVERTISEMENT

Rac

Te invită cineva în alt oraș și poate rămâi până mâine. Sunt șanse să primești o recompensă pentru ceva la care ai lucrat în ultima vreme.

Leu

Poate închei o situație, primești semnăturile necesare și avansezi cu restul proiectelor. Dacă nu se poate, aștepți până luni. Apar oferte de plimbare prin țară și alegi o destinație, vrei să te relaxezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mai ai de luat bani, poate un credit, vrei să faci renovări acasă, să mai construiești ceva. Se rezolvă situația financiară și poate pleci undeva o zi sau două.

Balanță

Sunt șanse să apară cineva care vrea să te cunoască mai bine. Întâlnești niște persoane care vor să lucrați împreună sau să plecați undeva.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E timpul să ieși în oraș cu cineva cu care ai vorbit online, să vezi dacă vă potriviți. Apare o sursă de bani și te consulți cu cei dragi, să vezi dacă merită să lucrezi în plus.

Săgetător

Te dedici preocupărilor importante, dar nu renunți la o ieșire cu amicii. Poate ai un hobby care să-ți ocupe timpul și ai alături de tine și prietenii.

Capricorn

Socializezi mai mult, poate mergi la un film, la un spectacol sau la o petrecere aniversară. Poate ai o scurtă colaborare care să-ți aducă venituri suplimentare.

Vărsător

Poate te alături unui grup care lucrează pentru o cauză umanitară și te vei simți mai bine dacă te implici și tu. Te caută multe persoane ca să vă vedeți sau a să colaborați la un proiect.

Pești

Poate cineva îți va returna niște bani și vei avea suficienți pentru a ieși în oraș. E un eveniment în familie și se adună rudele și prietenii.

ADVERTISEMENT