Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022. Vărsătorul găsește un partener de afaceri

Horoscopul Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022, aduce o zi cu sare și piper. Zodiile dau dovadă de spontaneitate și fac schimbări cu mare lejeritate.
02.07.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 2 iulie 2022 Varsatorul gaseste un partener de afaceri
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului, schimbările vin legat de program, direcția și dorințele celor din jur, nu doar ale lor. De asemenea, vibraţia zilei este 2, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au parte de o companie agreabilă.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O aniversare este pretextul perfect pentru a te vedea cu rudele. Te ocupi de casă, de familie, dar ai timp și pentru a ieși la o înghețată cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să vină un musafir nepoftit, dar binevenit după o săptămână încărcată la serviciu. Întâlnire cu un angajator cu care te pui de acord în privința condițiilor.

Gemeni

Faci cunoștință cu oameni cu care vei interacționa și mai târziu. Te poți deplasa cu ușurință la petreceri, unde ai toate șansele să te destinzi.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o invitație la o petrecere, unde ai șansa să recuperezi relația de cuplu. Se anunță o întâlnire importantă, care te poate scăpa de probleme și care aduce armonie.

Leu

Apare cineva care te scoate din zona de confort și care aduce o doză de adrenalină perfectă. Te încearcă tot felul de stări și te vezi cu multă lume din diferite zone ale orașului sau țării.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Un premiu pentru munca și rezultatele câștigate în ultima perioadă. Cheltui niște bani în parc, la un târg sau la un spectacol care te ține în priză și te aduce alături de oameni dragi.

Balanță

O zi în care mergi la un eveniment festiv, o nuntă sau un botez. Îți dai întâlnire cu rude sau prieteni de prin țară, lucru care îți va reface starea de spirit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te pregătești de o petrecere care te scapă de tensiuni și care îți aduce bună dispoziție. Ai suficienți bani pentru un concediu scurt, măcar două zile la aer curat, cu prietenii.

Săgetător

E posibil să cunoști pe cineva care să se plieze pe felul tău de a fi și să deveniți un cuplu. Interacționezi cu multe persoane și o să strângeți relațiile pentru că nu v-aţi mai văzut de multă vreme.

Capricorn

Scapă repede de treburile casnice pentru a ieși la o plimbare, îți va prinde bine. Se anunță o întâlnire cu cineva care se gândește la un parteneriat de afaceri. Îți place ideea.

Vărsător

Sunt șanse mari să-ți găsești viitorul partener de afaceri. E posibilă o întrevedere în care afli lucruri, ți se cere ceva sau ești invitat în oraș.

Pești

Poți găsi ceva de muncă în particular ca să ai cu ce pleca în concediu, fără să te împrumuți de bani. Nu strică să pleci câteva zile la aer curat, într-o stațiune turistică.

Horoscopul complet realizat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 2 iulie 2022, a fost difuzat la știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT