Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 octombrie 2021! Nativii din Scorpion, distracție fără limite

Neti Sandu a făcut horoscopul pentru sâmbătă, 2 octombrie 2021, o zi care aduce posibilitatea nativilor din Scorpion să se distreze așa cum nu au mai făcut-o de multă vreme.
02.10.2021 | 09:21
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 2 octombrie 2021 Nativii din Scorpion distractie fara limite
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, 2 octombrie 2021, făcute de Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, anunță o zi în care majoritatea semnelor zodiacale o vor petrece alături de cei dragi, iar nativii unor zodii vor avea parte de momente în care ideile bune le vor da posibilitatea dezvoltării unor afaceri profitabile.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 2 octombrie 2021! Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Berbec

Nativii din Berbec simt nevoia să facă mișcare, așa că vor profita de timpul liber pentru a se relaxa în natură. Cum mai există câteva lucruri de lămuri cu privire la o persoană apropiată, cei născuți în această zodie își vor găsi timpul necesar pentru discuția care se cam lăsa așteptată.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți sub semnul Taurului simt nevoia să se relaxeze pentru câteva ore după oboseala acumulată, așa că un drum până la un centru Spa sau la un masaj ar fi chiar indicat. După relaxare vor urma și momente minunate petrecute în sânul familiei.

Gemeni

O întâlnire neașteptată vă va produce o surpriză plăcută de proporții. Nu este exclus ca seara să vi-o dedicați familiei și copiilor, alături de care veți petrece timp de calitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiunile din relația de cuplu a nativilor din zodia Rac pot fi rezolvate doar dacă vor apela la sinceritate. De asemnea, nu ar strica să fiți puțin altruiști, să îi ajutați pe cei din jur pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă de ceva vreme.

Leu

Nativii din Leu își vor folosi imaginația care îi caracterizează pentru a lansa o nou idee de afaceri, o idee care va putea fi pusă în practică rapid și cu foarte mare eficiență. De asemenea, câteva întâlniri cu amici vechi vă vor face bine în plan psihic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se anunță o zi în care, alătrui de toată familia, vor avea de luat decizii importante cu privire la evenimentele care urmează și vă veți socoti cu mare atenție banii și cheltuielile pe care le faceți.

Balanță

Nativii din Balanță au toate șansele să se vadă cu cineva care le-ar putea aduce liniștea în plan sentimental. De asemenea, energici, se vor acupa de lucrurile pe care le-au tot amânat, mai ales când vine vorba de cămin.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cei născuți sub semnul Scorpionilor vor avea parte de distracție alături de prietenii pe care i-au cam neglijat în ultima vreme. Nu este exclusă și ocazia de a mertge într-o mică excursie alături de amici sau un eveniment festiv restrâns la care buna dispoziție va fi asigurată.

Săgetător

O întâlnire pentru care cineva tot insistă este motivul bătăilor de cap ale nativilor din Săgetător, iar amânarea momentului pare să fie cea mai bună soluție pentru moment.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor avea ocazia să participe la o petrecere de pomină, fie că est vorba de o nuntă, fie că este vorba de o altă ocazie festivă care implică și cheltuieli mari.

Vărsător

Planul afacerilor este bine subliniat pentru cei născuți în zodia Vărsător, iar cu puțină atenție ideea avută va putea fi pusă în practică și va aduce sume mari de bani în buzunarul nativilor acestui semn zodiacal.

Pești

Chiar dacă sunt multe lucruri de rezolvat acasă, o zi în care să fie asigurată relaxarea pentru nativii din Pești este lucrurl recomandat, fie că este vorba de o plimbare, fie că e vorba chiar de o excursie, departe de tumultul cotidian.

ADVERTISEMENT