Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 august 2022. Racii ar putea începe o nouă relație

Horoscopul întocmit de Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 august 2022, anunță că cei din zodia Rac ar putea să aibă o întâlnire care va conduce la o nouă relație amoroasă.
20.08.2022 | 09:37
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 20 august 2022 Racii ar putea incepe o noua relatie
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 august 2022 / Foto: captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 august 2022! Astrologul de la Pro TV a făcut previziunile pentru fiecare semn zodiacal din horoscopul european. Neti Sandu anunță o zi bună pentru majoritatea zodiilor, vibrația zilei este 2, iar asta înseamnă că e o perioadă în care se poate apela la persoane de încredere.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 august 2022! Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec au o zi în care nu este exclus să se bucure de o mică vacanță, alături de amicii apropiați. Fie că vor petrece doar până seara, cei născuți în această zodie vor ave aparte de momente minunate.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea o zi bună în plan profesional, iar ofertele de muncă nu lipsesc. Nativii zodiei vor ieși în lume și vor dovedi că merită să fie remarcați pentru calitățile lor. Nu e exclus să primească o vizită care să le facă mare plăcere.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o zi în care se vor distra alături de familie. Relația cu partenerul de cuplu este mai bună ca niciodată și nu este exclus să se bucure de momente cărora le-au dus dorul.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din zodia Rac care nu sunt implicați într-o relație ar putea avea parte de o zi în care vor cunoaște pe cineva. Nu este exclus să remarce că persoana care a apărut în viața lor este potrivită pentru o relație. În plan profesional veștile pe care le primesc sunt cât se poate de bune.

Leu

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia unei schimbări și apelează la un stilist pentru a-și îmbunătăți look-ul. În plan social, va fi o zi cât se poate de bună, iar alături de prieteni vor reuși să se relaxeze și să se bucure de relaxare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din Fecioară se vor bucura de o excursie alături de cei apropiați. Vacanța pe care o așteptau de multă vreme le va încărca bateriile așa cum și sperau să se întâmple. Nu e imposibil să meargă și la  petrecere de pomină, în familie.

Balanță

Nativii din Balanță par să fie pe punctul să își găsească o nouă iubire. Cei care sunt deja într-o relație au ocazia să repare lucrurile care nu merg prea bine dacă vor avea o discuție cu partenerul de cuplu. Și în plan profesional se anunță schimbări.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea bucuria să primească o vizită de departe, a unui prieten drag. Nu este exclus să fie surprinși și de niște cadouri fabuloase.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au o zi în care planul social, cel al relațiilor de amiciție, este foarte bine conturat. Fie că este vorba de petreceri, fie că vor merge la un concert, totul pare să fie pun în ordine pentru a se relaxa așa cum își doreau.

Capricorn

Nativii din Capricorn au ocazia, în sfârșit, să rezolve o serie de probleme pe care le-au tot amânat și care au legătură cu familia apropiată. Succesul nu va întârzia să apară, iar seara se anunță aglomerată, cu petreceri și relaxare alături de cei dragi.

Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsătorului se vor vedea puși în situația să își împartă cu mare grijă timpul pentru a putea să onoreze toate invitațiile venite din partea amicilor lor. Întâlnirile pe care le au sunt folositoare mai ales că o situație dificilă, una care le dădeau mari bătăi de cap nativilor, pare să se rezolve cu ajutorul prietenilor.

Pești

Nativii din Pești au ocazia să se bucure de mișcare, să se energizeze făcând puțin sport. În plan profesional nu e exclus să apară o ofertă de muncă cât se poate de tentantă, dar ar fi bine să analizeze cu mare atenție fiecare aspect înainte de a da un răspuns definitiv în această chestiune.

ADVERTISEMENT