Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Racul reia o relație mai veche

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2021, aduce o zi cu un program încărcat. Semnele zodiacale pot alege destinațiile unde vor să meargă.
20.11.2021 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 20 noiembrie 2021 Racul reia o relatie mai veche
ADVERTISEMENT

Astrologul știrilor Pro TV mai anunță că cei 12 nativi se bucură de distracție în prima zi de weekend și pot ajunge inclusiv în locuri în care poate nu le face plăcere.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2, ceea ce înseamnă că zodiile reușesc să facă echipă cu cineva cu care se armonizează perfect.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Faci echipă cu cineva cu care rezolvi niște chestiuni personale. E ocazia perfectă pentru a lucra împreună la o pasiune sau un sport.

Taur

O zi care aduce o cheltuială pentru ziua de naștere a cuiva, petreceți în familie. E nevoie de o atmosferă festivă la tine acasă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gașca de prieteni te invită la o cafea, la o plimbare. Dacă nu ești prins cu munca și te-ai săturat de statul în casă ieși la aer curat.

Rac

Cineva te invită în parc, la o plimbare. Sunt șanse mari să reconfigurezi o relație care se pierduse în ceață.

ADVERTISEMENT

Leu

Ieșire la o terasă sau în vizită, dacă nu întâmpinați restricții. Ai mare nevoie de socializare în această zi, ca de aer.

Fecioară

E o persoană care are nevoie de o mână de ajutor. E ceva de nerefuzat pentru că îți aduce zâmbetul pe buze. Poți ajuta cu o vorbă bună.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt șanse mari să cheltui niște bani, poate chiar să depășești bugetul. Nu ai cum să eviți asta, ai ceva special de cumpărat pentru o aniversare.

Scorpion

Programul cu familia poate fi dat peste cap de o invitație la cineva acasă. E posibil să ai treabă sau să te recreezi.

Săgetător

Poți primi banii pe care îi așteptai de mult. Bucură-te de cumpărături, dar nu uita că prioritățile sunt facturile și datoriile.

Capricorn

O zi care aduce treburi gospodărești, dar și plimbări pe afară. Măcar câteva ore te vei bucura de soare și de aer curat.

Vărsător

Întâlniri de plăcere, dar și ceva obligații de familie de onorat. E cazul să îmbini utilul cu plăcutul în această zi.

Pești

Se anunță o excursie. Ai ceva important de făcut sau de transmis. E posibil să ajungi în niște locuri unde să te destinzi.

ADVERTISEMENT