Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Scorpionii își găsesc sufletul pereche

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Se anunță o liniștită în care cei mai mulți învață să fie mai toleranți cu cei din jur.
22.01.2022 | 09:32
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 22 ianuarie 2022 Scorpionii isi gasesc sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv,  a anunțat horoscopul pentru sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Nativii sunt sfătuiți să fie mai toleranți, să facă pace și ei dar și cu cei din jur.

Vibrația zilei este 22, ceea ce înseamnă că anumite lucruri ne vor fi mai clare.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Scorpionii își găsesc sufletul pereche

Berbec

S-ar putea să ajungeți să vă vizitați un prieten în alt oraș că ați promis încă de anul trecut. Poate sunteți invitați la un spectacol, o zi de naștere.

ADVERTISEMENT

Taur

Aveți chef să faceți mișcare, deci nu este exclus să mergeți la munte. O să vă întâlniți cu niște rude, pentru că se anunță o petrecere și mai aveți detalii de pus la punct.

Gemeni

Vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult și de care v-a fost dor. Atenție la relația de cuplu. Trebuie să puneți lucrurile la punct pentru că apar discuții din ce în ce mai des.

ADVERTISEMENT

Rac 

Purtați o discuție deschisă cu partenerul și nu este exclus să ajungeți să faceți planurile pentru nuntă. Unii ar putea merge într-o excursie unde ar putea să cunoască persoane interesante. Poate colaborați cu acestea.

Leu

Poate întâlniți persoana potrivită și faceți planurile pentru nuntă. Cineva s-ar putea să vă caute pentru că are nevoie de un sfat. Poate discutați și probleme de afaceri în cazul în care trebuie să încheiați un contract.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Găsiți o cale de împăcare cu partenerul de viață. O zi bună și pentru cumpărături.

Balanță

Vizita cuiva vă face să vă simțiți mult mai bine. Poate porniți la drum, într-o mică excursie. O zi bună și pentru a vă întâlni cu prietenii pe care nu prea i-ați văzut în ultima perioadă.

Scorpion

Întâlniți persoana potrivită alături de care doriți să stați. S-ar putea să invitați câteva rude la voi acasă pentru că sărbătoriți ceva.

ADVERTISEMENT

Săgetător

V-ar face bine o plimbare, o excursie. Poate mergeți la munte. Aveți nevoie să faceți mișcare.

Capricorn

Faceți activități împreună cu cei mici. Fiți mai comunicativi și nu evitați să vă întâlniți cu prietenii.

Vărsător

Și voi plecați la drum. Poate la munte, poate într-o vizită. Există motive de bucurie și sărbătoriți ceva. Vă întâlniți cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme.

Pești

S-ar putea să fiți în centrul atenției. Este o zi în care s-ar putea să vă întâlniți sufletul pereche și dacă vreți începeți o relație.

ADVERTISEMENT