Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 22 mai 2021. Nativii care primesc o vizită neașteptată

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 22 mai 2021, aduce vești despre o vizită surpriză pentru unii nativi.
22.05.2021 | 09:18
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 22 mai 2021 Nativii care primesc o vizita neasteptata
Horoscop Neti Sandu: duminică, 20 iunie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: captură Pro TV.
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat ce rezervă astrele fiecărui nativ pentru ziua de sâmbătă, 22 mai 2021. Celebrul astrolog are vești bune pentru majoritatea zodiilor. Se anunță o zi de relaxare și de socializare, numai bună de încărcat bateriile.

Vibrația zilei este 22. Acesta este numărul maestru, conform lui Neti Sandu, astrologul Pro TV.

Berbec

O ieșire în aer liber v-ar putea ajuta să vă detensionați. Aveți ocazia să strângeți relațiile cu prietenii, ca să reintrați în cursul normal al vieții, să mergeți în excursii și în vacanță.

ADVERTISEMENT

Taur

Finanțele sunt ceva mai bune astăzi și aveți oportunitatea să faceți o mică escapadă la malul mării. Chiar și o tură prin parcul preferat vă poate ajuta să vă bucurați de natură.

Gemeni

Aveți parte de ceva mai mult chef de plimbare azi, ați putea practica chiar un sport, pentru a vă menține în formă. În paralel, aveți de lucru și cu serviciul.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă veți face timp pentru ceva treburi gospodărești mai complexe. Aveți însă timp și pentru relaxare spre finalul zilei.

Leu

Entuziasmul apare în viața voastră. Fie ați primit vești bune sau o recompensă financiară, fie e vorba cel puțin de promisiuni din partea șefilor în aceste privințe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Veți ura cuiva drag La mulți ani și veți merge chiar la petrecerea persoanei respective. Cu siguranță veți da o notă festivă evenimentului.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 22 mai – un moment de respiro pentru Capricorni

Balanță

Primiți o vizită neașteptată astăzi și ar putea fi chiar un moment sentimental. Este vorba despre o persoană care v-a lipsit până acum, iar relația s-ar putea rescrie mai frumos acum.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vă veți vizita rudele sau prietenii, pentru a mai petrece timp împreună și a vă pune la curent cu noutățile. E posibil să sărbătoriți și o reușită de aceste persoane.

Săgetător

Veți avea parte de interacțiune cu anumite persoane. E posibil să mergeți împreună la malul mării, sau v-ați putea întâlni direct acolo.

Capricorn

Aveți parte de un moment mult așteptat de respiro în weekend. Aveți nevoie de el, deoarece de luni, va trebui să vă pliați pe cerințele unui nou șef.

Vărsător

Vă umpleți timpul disponibil astăzi că diverse activități ce vă oferă plăcere și relaxare. Veți socializa cu prietenii, deoarece le-ați cam lipsit în ultima vreme.

Pești

Aveți ocazia să vă cumpărați o mașină sau chiar un imobil. Dacă sunteți pe fază, s-ar putea să fie o oportunitate foarte bună.

ADVERTISEMENT