Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 aprilie 2022. Capricornii primesc o veste care le-ar putea schimba viața

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 aprilie. Astrele anunță o zi încărcată cu emoție și bucurie. Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte.
23.04.2022 | 09:46
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 23 aprilie 2022 Capricornii primesc o veste care lear putea schimba viata
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță o zi bună pentru o mare parte dintre nativii zodiacului. Astrologul le recomandă acestora să lase deoparte grijile, supărările și oboseala. Vibrația zilei de sâmbătă, 23 aprilie 2022, este 5 ceea ce înseamnă că oamenii trebuie să-și găsească curajul și să facă primul pas spre împăcare.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă , 23 aprilie, pentru fiecare nativ în parte

Îndrăgitul astrolog de la Pro TV a anunțat care este horoscopul zilei de sâmbătă, 23 aprilie 2022, pentru fiecare din cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Berbec

Vrei neapărat să fii cu prietenii de Paște. Fie vin ei, fie pleci tu printr-o călătorie prin țară. Îți îndeplinești toate angajamentele pe care ți le-ai luat și o să te bucuri de sărbătoare cu inima împăcată.

Taur

Te gândești să mai inviți pe cineva la masa festivă de Paște. O să ai timp să faci toate treburile din casă, dar și să te pregătești pentru întâlnirea cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Profiți de ocazie și organizezi o petrecere mare la care inviți toată familia și apropiații. Totodată, pregătești toate produsele tradiționale pentru Paște.

Rac

Este timpul să te împaci cu oamenii care până în acest moment te-au supărat sau dezamăgit. E posibil ca o revedere să aducă o rază de speranță în viața ta. Poate te gândești să te căsătorești sau să deveniți părinți.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai ceva important de făcut astăzi. Poate primești o invitație la masa festivă sau la un eveniment. Încearcă să te revezi cu familia și să extragi din această întâlnire căldura sufletească de care ai nevoie în ultima perioadă.

Fecioară

E posibil să ți le împlinească una din cele mai mari dorințe. Ai putea relua legătura cu un om pe care îl iubești și chiar să vă faceți planuri de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Balanță

O să te bucuri de timpul petrecut alături de acei membrii ai familiei pe care nu i-ai mai văzut de mult. La masă ar putea să vi se alăture un musafir surpriză.

Scorpion

O să primești și o să faci la rândul tău daruri celor pe care îi iubești. Primești încă invitații pentru masa festivă și o să ai mai multe opțiuni din care să te decizi.

Săgetător

Dacă nu ai cum să fii la masă cu familia în noaptea de Înviere, poți măcar să le faci o vizită scurtă rudelor tale. Ar putea fi momentul să îngropi securea războiului și să reiei legătura cu cineva cu care te-ai certat mai demult.

Capricorn

O informație nouă o să iasă la iveală și ți s-ar putea schimba cursul vieții. Faci un pas important spre împăcarea cu cineva drag.

Vărsător

O să trebuiască să-ți împarți timpul astfel încât să treci pe la toate rudele și prietenii cărora le-ai permis că îi vei vizita. Ar putea apărea cheltuieli neprevăzute cu toate că nu vei ieși prea mult din casă.

Pești

O să reușești să onorezi cu ușurință invitația la masa de Paște. Ești fericit, iar bucuria ta se simte în întregul tău grup de prieteni.

ADVERTISEMENT