Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 iulie 2022. Taurii primesc un dar

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 iulie 2022. Este o zi plină din punct de vedere amoros pentru toate cele 12 zodii. Taurii primesc un dar de la persoana care îi completează perfect.
23.07.2022 | 09:33
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 23 iulie 2022 Taurii primesc un dar
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 iulie 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis cum va fi ziua de 23 iulie pentru toți cei 12 nativi. Starea de bine va fi prezentă pentru toți nativii, indiferent unde se află.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 iulie 2022

Berbec

Ți se propune o idee de a face o afacere și aceasta este pe placul tău. Poți face o escapadă la mare.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi plină din punct de vedere amoros pentru tine. Primești o vizită neanunțată de la cineva care te-ar putea completa perfect și îți aduce un dar frumos.

Gemeni

Posibil ca nativii din zodia Gemeni să plece de acasă, așa că se străduiesc să lase totul în ordine.

ADVERTISEMENT

Rac

Te concentrezi pe tine și propriile tale dorințe, poate mergi la salon, la un masaj, sau îți faci o schimbare de look.

Leu

Energie debordantă pentru nativii Leu, ai șanse de a câștiga mai mulți bani și de a fi mai popular. Te duci la distracție pentru a mai uita de stresul zilnic.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Te poți întâlni cu o persoană care vine de departe sau pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și aceasta îți va da idei de afaceri.

Balanță

Este o zi în care pleci de acasă, onorezi niște invitații și este posibil să cheltuiești niște bani pentru a-i face pe cei dragi fericiți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te întâlnești cu o persoană care vrea să vă implicați într-o relație serioasă și stați față în față, dar poate să îți și reproșeze anumite aspecte.

Săgetător

Te întâlnești cu niște prieteni dragi și este posibil să faceți planuri de vacanță împreună, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață nu este tocmai cea mai bună și sentimentul de gelozie nu îți dă pace. Faceți ceva pentru a avea mai multă încredere.

Vărsător

Chiar dacă este weekend, ție tot îți stă gândul la afaceri, așa că e posibil să stai la o cafea cu viitorii parteneri de afaceri.

Pești

Te întâlnești cu o persoană care pare potrivită pentru tine, și chiar dacă felul său de a fi te-a cam cucerit, încă are o situație neclară cu fostul.

ADVERTISEMENT