Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 octombrie 2021! Scorpionii au parte de mult romantism

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 23 octombrie 2021! Astrologul de la Pro TV anunță o zi încărcată de romantism pentru nativii zodiei Scorpion și, în general, o zi bună pentru mai toate semnele zodiacale.
23.10.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 23 octombrie 2021 Scorpionii au parte de mult romantism
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, sâmbătă, 23 octombrie 2021, întocmite de astrologul de la Pro TV, Neti Sandu, anunță o zi în care câteva dintre semnele zodiacale au ocazia să își consolideze relația de cuplu, în timp ce alți nativi reușesc să petreacă momente cât se poate de bune înconjurați de familie.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 23 octombrie 2021! Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Berbec

Nativii din Berbec au parte de o întâlnire care îi ajută să își clarifice situațiile contractuale în ceea ce privește afacerea pe care o derulează. Spre seară, nu ar strica să își invite prietenii, mai mult ignorați în ultima vreme, o un grătar sau, pur și simplu, la o revedere plăcută.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur nu este exclus să aibă parte de o discuție serioasă cu angajatorul, una care să pună lucrurile ”pe roate”. De asemenea, nu ar strica să ceară sfatul unor amici, mai cu seamă în probleme delicate.

Gemeni

Pentru nativii din Gemeni se anunță o călătorie de plăcere, undeva destul de aproape de casă, dar unde să și petreceți noaptea. Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație poate apărea cineva care dă de înțeles că și-ar dori să formeze un cuplu cu nativii acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Rac

O aniversare în familie, o petrecere plăcută sau, pur și simplu, discuții plăcute alături de cei apropiați sunt previziunile astrale pentru zodia Rac.

Leu

Nativii din Leu au parte de o momente în care vor simți că cei din preajmă sunt foarte atenți la ei și că îi răsfață în așteptarea unui răspuns. Nu este exclus ca cei născuți sub acest semn zodiacal să aibă parte și de o mică vacanță alături de amici.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O vizită surpriză și conversații plăcute legate de familie și de copii pare să fie ceea ce au pregătit astrele pentru nativii acestei zodii. Este o zi în care Fecioarele vor cheltui și bani, dar cu folos, cumpărăturile fiind făcute pentru casă.

Balanță

Nativii din Balanță vor avea rolul de a fi arbitrii pentru cei din jur, deranjați de lucruri care s-au întâmplat cu ceva timp în urmă, și, cu talentul lor de negociatori vor reuși să împace părțile.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion vor întâlni o persoană care vrea să îi convingă că viața împreună ar fi mai plăcută, iar romantismul este la el acasă. Nu este exclus să vă găsiți timp să vă ocupați de casă sau de afaceri, dar fără să vă implicați prea mult pentru că, oricum, totul merge perfect.

Săgetător

Cei născuți sub semnul Săgetătorului vor face totul pentru ca în relația de cuplu lucrurile să meargă perfect, iar starea de bine pe care o au va fi molipsitoare pentru cei din jur.

Capricorn

Pentru nativii din Capricorn astăzi este o zi în care își vor face timp pentru toi cei care contează în viața lor, lucru care, așa cum e și normal, îi va face să se simtă foarte bine.

Vărsător

O zi petrecută alături de amici, la o mică petrecere sau în oraș este ceea ce îi va ajuta pe cei născuți sub acest semn zodiacal să se recupereze, cel puțin în plan psihic.

Pești

O zi în care nativii zodiei Pești vor avea surpriza să primească daruri cu ocazia schimbărilor care au avut loc în viața lor, fie că este vorba de un nou serviciu, o logodnă sau chiar o nouă casă.

ADVERTISEMENT