Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 24 octombrie 2020. Leii primesc tot soiul de oferte

24.10.2020 | 09:59
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 24 octombrie 2020 Leii primesc tot soiul de oferte
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru sâmbătă, pe 24 octombrie 2020. Vibrația acestei zile de weekend este cifra 6.

Ceea ce înseamnă că toți nativii zodiacului vor avea o chemare spre armonia interioară. Cunoscutul astrolog a prezentat schimbările în rubrica sa de la PRO TV pentru începutul de weekend.

ADVERTISEMENT

Echilibrul va putea fi atins, dar în unele cazuri va însemna o serie de răscoliri interioare pentru câteva zodii.

Horoscop Neti Sandu de sâmbătă, 24 octombrie. Schimbări foarte mari pentru Lei

Berbec

Berbecii au nevoie de o atmosferă ceva mai relaxantă, în care să se cufunde, în acest weekend. Va putea însemna o serie de vizite la rude, fie vor putea să se ocupe de mai multe treburi casnice care nu le dau pace. Dacă se simt agitați în relația de cuplu vor trebui să încerce să calmeze spiritele pentru a evita un conflict.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au nevoie și ei să se deconecteze și vor alege un cadru idilic în care să mediteze asupra schimbărilor din viața lor. De aceea ar putea face o escapadă în care să admire și un peisaj de vis pentru a mai scăpa de stres.

Gemeni

Gemenii se simt total acaparați de o idee de afaceri ce își croiește calea spre ei. Vor putea să își manifeste tot interesul pentru această latură profesională pe care nici nu aveau habar că o atât de la îndemâna lor. Nu trebuie să își neglijeze această chemare pentru că ar putea înregistra un succes.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativul Rac ar putea să ia decizii însemnate în acest sfârșit de săptămână. Totodată, vor putea să descopere că dacă își urmează intuiția vor putea ajunge departe. Ar putea face niște descoperiri foarte interesante despre propria persoană.

Leu

Leii au pe mâna lor decizii foarte importante pe care trebuie să le ia, în acest sfârșit de săptămână. Ar putea fi un moment ideal și pentru schimbări în cămin, pentru că se gândesc cum să își îmbunătățească confortul de zi cu zi. Pentru unii nativi poate a venit chiar vremea achiziționării propriei locuințe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se pot regăsi într-un cadru în care cineva le curtează. Ar putea descoperi că au foarte multe trăsături în comun cu această nouă persoană, prin care să se apropie și să înceapă chiar o relație.

Balanță

Balanțele se pot regăsi într-un conflict din cauza documentelor. De aceea trebuie să se asigure că le au pe toate puse la punct și sunt la zi cu toate asigurările sau abonamentele pe care le dețin. Ar putea întâmpina o serie de neplăceri și este indicat să evite orice ceartă.

Scorpion

Scorpionii pot deveni gazda ideală în acest sfârșit de săptămână când vor putea să își invite mai mulți apropiați pentru o petrecere. Ar putea pregăti chiar preparate speciale și să își surprindă astfel prietenii. Invitațiile lor nu vor fi cu siguranță refuzate, la cât de bine vor suna.

Săgetător

Săgetătorii au toate motivele să iasă pentru o sesiune sportivă din casă. Fie vor merge să profite de vremea bună de afară într-un parc. Orice vor face trebuie să se relaxeze ceva mai mult, fiindcă s-au lăsat prea tare atinși de griji. Ar putea cunoaște o persoană nouă și interesantă după care să li se aprindă călcâiele.

Capricorn

Capricornii dau dovadă de multă maturitate și vor fi foarte săritori atunci când li se cere o mână de ajutor. Sunt prietenii ideali atunci când vine vorba de situații limită pentru care să își acorde sprijinul. Vor fi cu siguranță răsplătiți pentru eforturi, mai încolo.

Vărsător

Vărsătorii au parte de mai multe vizite prin care să descopere că mai multe idei pe care le au sunt foarte benefice. Ar putea porni pe drumul propriu atunci când vor realiza cât de multe au de oferit.

Pești

Peștii de se simt și ei stresați până peste limită și trebuie să învețe cum să se relaxeze mai mult. Pot organiza sesiuni de întâlniri cu prietenii, fie întrevederi la cafea, în căminul propriu, unde se pot delecta cu compania celor dragi lor, a dezvăluit Neti Sandu, la PRO TV.

ADVERTISEMENT