Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 iunie 2022. Invitații interesante pentru două zodii

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 iunie 2022, vine cu surprize pentru o parte dintre zodii. Doi nativi primesc invitații interesante.
25.06.2022 | 09:46
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 25 iunie 2022 Invitatii interesante pentru doua zodii
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 iunie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță planuri de călătorie și surprize pentru unii nativi sâmbătă, 25 iunie 2022. Vibrația zilei este 7, iar nativii trebuie să renunțe la lucrurile care îi încurcă.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 25 iunie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Poate dai o petrece cu prietenii, să le împărtășești ce ai mai făcut în ultima vreme. Cineva te invită să plecați undeva împreună și accepți.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva vine în vizită exact atunci când ai nevoie, iar prezența acestei persoane îți va da o stare de bine. Sunt oameni care vor să lucrați împreună și discutați tot ce se poate despre un proiect.

Gemeni

Ai în jur oameni care au aceleași idealuri ca tine și poate veți construi ceva împreună. Ai energie și putere de muncă, vrei să călătorești și să-ți faci planuri pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să te implici în organizarea unui eveniment festiv și să conteze și contribuția ta. Sunt evenimente care te interesează și poate treci pe acolo, dar vrei și să te odihnești, în același timp.

Leu

Cineva drag te invită în oraș și nu vei refuza. Te întâlnești cu un grup care vrea să mergeți la plimbare și poate vă duceți împreună la o zi de naștere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Le acorzi ajutorul unor rude sau prieteni care vor să contribui la o activitate de grup, poate fi vorba despre o petrecere-surpriză. Ești invitat de onoare la un eveniment, poate al tău sau al cuiva din familie.

Balanță

Vizitezi o expoziție, mergi la un concert sau la alt eveniment din oraș. Primești un cadou, poate cineva te va scoate la o plimbare, la munte sau la mare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să apară o persoană pe care ai vrea să o cunoști mai bine și poate veți avea o relație, la un moment dat. Cine îți trezește niște amintiri și îți va da impulsul de a clarifica niște lucruri în plan sentimental.

Săgetător

Ai o discuție cu cineva care are să-ți reproșeze niște lucruri, dar situația se va rezolva între voi. Îți faci noi prieteni cu ușurință, poate mergi în oraș sau chiar la mare.

Capricorn

S-ar putea să cunoști niște oameni care vor face parte din viața ta, cum ar fi rude prin alianță. Te implici în problemele casnice, nu vrei să-i lași pe cei dragi să le rezolve pe toate.

Vărsător

Ar putea apărea cineva nou în cercul de prieteni și poate începeți să petreceți timp împreună, să vă cunoașteți mai bine. Poate stai acasă sau ieși în oraș, a mai anunțat Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Pești

Poate găsești o activitate, un hobby pe care să-l practici în timpul liber. Cumperi diverse lucruri pentru casă, dar și pentru tine.

ADVERTISEMENT