Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 septembrie 2021. O nouă relație pentru Scorpioni

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 septembrie. Scorpionii pot începe o nouă relație
25.09.2021 | 09:48
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 25 septembrie 2021 O noua relatie pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV spune că ziua va fi una frumoasă, marcată de armonie. Nativii își vor încărca bateriile.

Vribrația zilei este cifra 7. Alegerile vor fi făcute cu înțelepciune.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 25 septembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Tipul liber de care aveți parte vă permite asocierea cu cineva, pentru o afacere. Este posibil să dați lovitura, iar câștigurile sunt însemnate.

ADVERTISEMENT

Taur

Apare o invitație din partea cuiva, pentru o întâlnire față în față, poate și o plimbare. Vă ia prin surprindere, dar vă pică bine momentul de răsfăț.

Gemeni

Aveți energie și chef, așa că ieșiți să faceți miscare, să vă ocupați de un un hobby. Este posibil să lucrați la unele proiecte, chiar și de timp liber, care vă ajută să ieșiți în evidență.

ADVERTISEMENT

Rac

Are loc un eveniment frumos în familie și aveți șansa să vă simțiți bine alături de cei dragi. Poate să fie o nuntă, un botez sau doar o masă cu rudele.

Leu

Aveți motive de sărbătoare, vă bucurați de un succes: poate un job nou sau achiziția unei locuințe. Se poate să plecați într-o excursie cu prietenii sau cu rudele apropiate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua vine cu cheltuieli, dar sunt pentru lucruri plăcute. Sărbătoriți ceva, poate faceți un cadou unor oameni care s-au căsătorit recent. Nu veți simți goluri în buget, aveți unele rezerve.

Balanță

Se anunță o petrecere, o căsătorie sau un botez. Petrecerea va fi una pe cinste, iar zilele acestea vor fi unele pline de distracție și voie bună.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este foarte posibil să apară un om cu care aveți multe lucruri în comun. Se poate să începeți o relație, care vă va aduce multă împlinire, pe mai multe planuri.

Săgetător

Ziua aduce o reuniune, fie cu colegii de muncă, fie cu prietenii. Este posibil să plecați cu toții pe undeva, faceți o excursie sau vă înscrieți într-o competiție.

Capricorn

Urmează un eveniment sau o prezentare și vă implicați în pregăririle acestora. Câștigați atenția și aprecierea oamenilor din jur.

Vărsător

Apare o invitație, la un gratar, o petrecere sau un eveniment mai special, poate o căsătorie. Chiar dacă aveți un drum mai lung de făcut, o veți onora.

Pești

Ajungeți într-un mediu unde aveți parte de o ambianță plăcută. Aveți șansa să cunoașteți oameni noi și veți afla informații și despre un serviviu care vă interesează.

ADVERTISEMENT