Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 26 martie 2022. Balanțele își vor găsi jumătatea

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 26 martie 2022. O zi plină de evenimente neprevăzute, când Balanțele își vor întâlni jumătatea. Iată ce se întâmplă cu restul nativilor.
26.03.2022 | 10:39
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 26 martie 2022 Balantele isi vor gasi jumatatea
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Neti Sandu a transmis horoscopul de sâmbătă, 26 martie 2022. Se anunță o zi frumoasă pentru zodii. De exemplu, balanțele se vor îndrăgosti de persoana potrivită, iar Racii și Leii vor organiza o petrecere grandioasă.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 26 martie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile

Toți nativii se vor bucura din plin de această zi. Vibrația de sâmbătă este 8. Neti Sandu vă sfătuiește să fiți mai economi. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii se vor simți foarte bine astăzi. Vor merge în vizită la prieteni, vor ieși la aer curat și chiar vor face o mini-excursie, într-un alt oraș. Acolo, se vor revedea cu persoane mai vechi, din trecut.

Taur

Și Taurii vor avea parte astăzi de revederi cu prietenii. Se vor urca în tren/mașină și vor merge la un vechi amic. Acolo se vor delecta cu bucate care mai de care mai alese și or să se implice într-o activitate interesantă. Se vor încărca sufletește acești nativi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cineva aștepta un semn de la voi. Va fi o revedere emoționantă. De asemenea, veți participa la un eveniment de sărbătoare, unde vă veți simți minunat, deoarece veți primi multe complimente.

Rac

Racii au primit invitație la o petrecere, cu grupul de prieteni. Până atunci, însă, vor încerca să-și ducă la bun sfârșit toate treburile, pe care le mai aveau acasă.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor dori să cheltuie niște bani. Vor vâna reducerile. Mai spre seară, îi vor chema la povești pe cei dragi. Veți dori să evitați discuțiile despre rate și facturi și veți organiza o petrecere grandioasă.

Fecioară

Tot grupul de prieteni de altădată se va reuni și o să plecați într-o excursie. Unii dintre voi vă gândiți serios la căsătorie, copii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva vă va invita la cafea. Vă va încânta compania acestei persoane. Vă veți îndrăgosti iremediabil și vă doriți să întemeiați o familie. Totul se întoarce în favoarea voastră.

Scorpion

Veți lega o prietenie durabilă cu care vă veți completa frumos. Persoana în cauză vă va vindeca de rănile trecutului.

Săgetătorii se vor distra și nu se vor uita la bani

Săgetător

Săgetătorii vor primi o invitație la un hotel, vacanță. Se vor distra de minune, vor cheltui ceva bani, dar se vor simți extrem de bine. Le era dor de așa momente.

Capricorn

Cineva din trecut vă va cere scuze pentru cum v-a greșit. Depinde de voi dacă veți ierta persoana respectivă sau dacă nu.

Vărsător

Vărsătorii vor merge în vizită la rude, alături de care vor sta la povești până în zori. Vor realiza cât de iubiți sunt.

Pești

Peștii au chef de ieșit în societate. Unii dintre ei chiar se vor bucura de acest lucru, fiind invitați la un eveniment grandios. Se vor destinde și vor scăpa de toate apăsările interioare.

ADVERTISEMENT