Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 28 august 2021. Nativul Pești poate salva relația de dragoste

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 28 august 2021, aduce o zi în care semnele zodiacale trebuie să fie optimiste.
28.08.2021 | 09:32
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 28 august 2021 Nativul Pesti poate salva relatia de dragoste
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că zodiilor li se îndeplinesc cele mai fanteziste dorințe pe care până acum le-au considerat imposibile.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că este o perioadă numai bună pentru a lua startul unei noi aventuri în viață.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 28 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ești onorat să mergi la un eveniment unde ai de lansat un proiect la apă. O să cheltuiești atât cât este nevoie pentru a te simți bine.

Taur

Reușită de ultimă oră, prilej numai bun de cinstit alături de cei dragi. Se anunță și o întâlnire inedită în plan sentimental, dacă ești singur.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Întâlnire cu prietenii cu care ești pe aceeași lungime de undă, să lucrați la o pasiune comună. E posibil să te trezești cu niște musafiri pe cap.

Rac

Șuetă și masă festivă alături de familie și prieteni. Sunt oameni care vor să stea în preajma ta, au nevoie de sfaturi sau de energia ta debordantă.

ADVERTISEMENT

Leu

E posibil să ai parte de o întâlnire de afaceri, să pui la punct un proiect. Ai nevoie de oameni lângă tine să te bucuri de un echilibru emoțional foarte bun.

Fecioară

Se anunță o zi în care ai ceva de sărbătorit, dar pentru asta nu trebuie să eziți să ceri ajutorul. Sunt multe lucruri de făcut pe acasă, dar în general sunt plăcute.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să cheltui niște bani pe cadouri sau pentru un dar de nuntă. Starea de bine este numai la exterior pentru că la interior ești măcinat de multe întrebări.

Scorpion

E cazul să discuți deschis cu persoana iubită, să vezi ce o deranjează. E cineva care vrea să petreceți mai mult timp împreună, poate primești niște vizite.

Săgetător

Sunt șanse mari să te bucuri de atenția unui public. O decizie spontană te poate trimite într-o scurtă excursie, pe undeva la țară, la aer curat.

Capricorn

O întâlnire cu prietenii te poate dezmorți sufletește. Se poate să pleci la niște prieteni care stau mai departe și nu este exclus să rămâi câteva zile.

Vărsător

Este ocazia perfectă pentru a sărbători un succes realizat de curând. E posibil să dai o fugă la cumpărături, să iei tot ce-ți face plăcere pentru tine, dar și pentru cei dragi.

Pești

Relația amoroasă se poate salva dacă mai lași din orgoliu. Astrele anunță un telefon care te poate trimite la cineva în vizită, la o masă festivă.

ADVERTISEMENT