Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 29 noiembrie 2020. Gemenii au probleme serioase în relația de cuplu

28.11.2020 | 09:23
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 29 noiembrie 2020 Gemenii au probleme serioase in relatia de cuplu
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2020 vine cu câteva lucruri inedite. Sunt mai multe zodii care au nevoie de o atenție specială, dar, în mare, există suficiente motive să ne bucurăm, să vedem partea plină a paharului, ca să putem fi fericiţi.

De asemenea, este bine de știut că vibraţia zilei este 1 şi e ok  să începem chestiuni pe care le-am cam lăsat în așteptare.

ADVERTISEMENT

Așadar, acum este timpul, acesta este momentul. Nu ezitați să vă angajați în rezolvarea unor probleme pe care altădată poate le-ați găsit drept imposibile.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2020

Berbec

Mai aveţi câte ceva de trebăluit pe-acasă, dar tot o să vă oferiţi un moment de respiro, că fără o mică recreaţie nu mai daţi niciun randament la treabă.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi de la prima intersectare de priviri şi să constataţi că feeling-ul nu v-a-nșelat.

Gemeni

Simţiţi nevoia de stabilitate în cuplu şi o să vorbiţi deschis pe tema asta, ca să ştiţi sunt şanse să rămâneţi împreună, sau nu, că dorinţa există.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate aveţi un sărbătorit, faceţi pregătiri ca pentru ai voştri, poate şi-un musafir în plus la masă şi o să semene a ceremonie, chiar dacă nu e cu fast.

Leu

O să vă-ntâlniţi cu nişte rude c-aveţi nevoie unii de ceilalţi şi se rezolvă probleme mai vechi, vă eliberaţi de nişte greutăţi, de vreun stres major.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Treburile gospodăreşti primează, ce-i drept, dar o să vă rezervaţi două, trei ore pentru socializare, la distanţă, dar să fie, totuşi

Balanța

Se poate să faceţi un bilanţ financiar, să vedeţi cum staţi, dacă vă permiteţi o escapadă la munte, sau daţi o raită pe la cumpărături, sau online, cumpărături.

Scorpion

Entuziasmul vostru poate avea un substrat sentimental, că v-aţi îndrăgostit, că v-au reuşit nişte pasienţe, c-aţi tras lozul câştigător, ceva de genul ăsta

Săgetător

Aşteptaţi să vă mai sune şi alţii să vă scoată la o plimbare. Adevărul este că ați cam obosit să faceţi voi tot timpul primul pas – şi mesajele n-or să întârzie.

Capricorn

Abia acum o să vedeţi dacă sentimentele voastre au ajuns la destinaţie, acolo unde trebuie, că persoana cu pricina tăcea mâlc – dar o să vă răspundă.

Vărsător

Se repară maşina, aveţi, oricum, cu ce să vă deplasaţi, c-aveţi prieteni, o rudă cu care să daţi o raită pe-afară, să mai schimbaţi peisajul.

Pești

Poate-o să cheltuiți nişte bani cu reamenajatul locuinţei, cumpăraţi vreun corp de mobilier, vă luaţi aparatura nouă să lucraţi, să învăţaţi de-acasă.

ADVERTISEMENT