Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 iulie 2022. Capricornii au o întâlnire specială

Horoscop Neti Sandu: ziua de sâmbătă, 30 iulie 2022 le aduce Capricornilor ocazia unei întâlniri speciale. Și Fecioarele și Balanțele au parte de momente frumoase.
30.07.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 30 iulie 2022 Capricornii au o intalnire speciala
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 iulie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu vine cu vești fantastice pentru fiecare zodie. Capricornii au parte azi, 30 iulie 2022, de niște momente unice, de o revedere cu cineva foarte drag.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 30 iulie 2022 – o zi de întâlniri

Berbecilor le iese cam tot ce își propun. Au destul de multe inițiative și îi pot implica și pe alții în treburile lor. Taurii sunt puși pe curățenie generală. Vor să scape de obiectele nefolositoare, de cele care le ocupă foarte mult spațiu în casă.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor să facă foarte multe lucruri deodată, așa că sunt puși pe drumuri. Nu se supără deloc, mai ales că nu suportă monotonia. Pot apărea musafiri în pragul casei ori pot improviza o mică excursie după-amiază.

Racii vor să se țină de cuvânt, așa că vor vizita acele persoane pe care le-au tot ”amenințat” că vor să le vadă. Nu ar strica să mai dea și pe la părinți acasă sau, de ce nu, la socri!

ADVERTISEMENT

Leii au parte de o zi de party! Au ei un motiv de sărbătorire. Unii sunt la nuntă, alții la o zi de naștere. Chiar și cei care nu au un prilej, și-l vor face.

Săgetătorii scapă de tensiunile din cuplu

Fecioarele primesc o surpriză care le va încânta sufletul. Se pot întâlni cu cineva, se pot simți ca și îndrăgostite. Balanțele pot începe o frumoasă poveste de dragoste de la o simplă ieșire în oraș. Cafeaua pe care o vor bea cu cineva va fi una de ținut minte tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au întâlnire cu o persoană cu care au comunicat mai mult pe rețelele de socializare. Săgetătorii elimină niște tensiuni din cuplu apelând la o poziționare obiectivă cu privire la sarcinile pe care le au de îndeplinit împreună cu partenerul de viață. Învață să mai lase de la ei.

Capricornii se revăd cu cineva foarte drag sufletului lor, iar Vărsătorii fac o serie de compromisuri de dragul bunei înțelegeri cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Peștii dau din coate să facă rost de o sumă de bani. Se scotocesc în toate buzunarele, întreabă în stânga și dreapta cine îi poate ajuta. Previziunile lui Neti Sandu au fost făcute pentru Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT