Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 31 octombrie 2020. Leii se vor bucura de admirația celor din jur

31.10.2020 | 09:55
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 31 octombrie 2020 Leii se vor bucura de admiratia celor din jur
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 31 octombrie 2020, anunță noi începuturi și schimbări în viața majoritatea semnelor zodiacale. 

Astrologul de la Pro TV ne sfătuiește să fim deschiși la minte și la suflet pentru a fi capabili să acceptăm adevărurile care ies la suprafață și care au menirea să ne ajute să devenim mai puternici.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 4, astfel că este recomandat să acordăm importanță sporită familiei și să ne îngrijim de sănătatea celor apropiați. Află din rândurile de mai jos ce-ți rezervă astrele pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 31 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astăzi este posibil să vă contacteze cineva care este dornic să vă asociați pentru un proiect important ce v-ar aduce un profit major. În a doua parte a zilei, veți surprinde niște prieteni, niște rude cu o vizită neașteptată pentru a mai povesti și pentru a-i ține la curent cu noutăți.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană apropiată revine în viața voastră, după ce, o lungă perioadă de timp, nu ați mai păstrat legătura. Este posibil să organizați o petrecere acasă, cu cei dragi, vă veți simți bine și veți socializa intens cu toți invitații.

Gemeni

Aveți de gând să le faceți o vizită unor persoane mai în vârstă, cărora le-a fost dor de voi, pentru a sta de vorbă și pentru a le fi de ajutor. Veți afla adevăruri care vor contribui la relația cu prietenii, veți afla sursa neînțelegerilor și vă veți adapta preocupările la contextul pandemic.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să întâlniți pe cineva care să vă impresioneze și care va reuși să primească admirație din partea voastră. Aveți planuri mari și vă propuneți schimbări majore, așa că veți merge să vizionați o casă, pe care vă doriți să o cumpărați sau vă doriți să aflați condițiile unui angajator.

Leu

O persoană este dornică de împăcare și vrea să vă facă o vizită pentru a ajunge la un consens. Veți primi admirația celor din jur ca urmare a unei postări, fie un videoclip, fie o serie de fotografiii demne de invidiat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Veți primi o invitație din partea cuiva care își dorește de ceva timp să vă întâlniți și veți fi dispus să depuneți efortul a câteva ore de condus pentru a vă vedea. Ar fi bine să aveți o întâlnire în doi, după o lungă perioadă, în care ați tot amânat ieșirile romantice.

Balanță

Este posibil să primiți o suma de bani restantă și vă veți permite să faceți cumpărături. Veți avea bucuria de a revedea oameni dragi, care v-au lipsit, și veți reuși să găsiți o modalitate pentru a păstra legătura cu acest grup, care vă transmite multă energie pozitivă.

Scorpion

Astăzi este posibil să vă întâlniți cu cineva care are planuri serioase cu voi și își dorește să formați o relație de cuplu. Veți avea parte de o plimbare cu prilejul ca persoana respectivă să vă declare sentimentele sau chiar pentru a rosti o cerere în căsătorie total neașteptată.

Săgetător

Astăzi veți fi înconjurat de zâmbete și voie bună, de vreme ce veți participa la o aniversare sau o festivitate ca între apropiați. În plus, veți avea parte de o reușită pe care simțiți nevoia să o celebrați, așa că veți invita pe cineva drag la cafea, la niște prăjituri.

Capricorn

Veți fi contactat de către cineva care are sentimente puternice față de voi. Este posibil să faceți un anunț important, fie că le urați casă de piatră unor proaspăt căsătoriți, este un moment foarte emoționant.

Vărsător

Este un eveniment în oraș la care vă doriți să participați, chiar și pentru puțin timp. Este posibil să organizați o mică sărbătoare în familie, poate pentru a celebra un moment special.

Pești

Este posibil să rămâneți la cineva apropiat peste noapte, asta dacă nu vă grăbește nimeni spre casă. Se poate să susțineți un examen sau un interviu online, care să vă provoace emoții, însă, vă veți descurca remarcabil.

ADVERTISEMENT