Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020. Surprize și vești bune pentru majoritatea zodiilor

05.12.2020 | 09:40
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 5 decembrie 2020 Surprize si vesti bune pentru majoritatea zodiilor
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020, aduce energie și surprize astăzi, mai ales că urmează o seară a cadourilor și micilor atenții. 

Astrologul de la Pro TV este de părere că mai mulți nativi își vor vizita rudele și le vor oferi daruri, în timp ce alții au noroc în viața personală, poate își găsesc sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile pentru zodia ta din rândurile de mai jos și care sunt recomandările pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020

Berbec

Este posibil să mergi într-o vizită rapidă la cineva drag și să te întorci acasă până diseară. Poate ai de lucru a doua zi, chiar dacă de acasă și trebuie să-ți faci timp pentru toate.

ADVERTISEMENT

Taur

Te consulți cu cei apropiați în legătură cu acceptarea unei noi oferte de job pentru că nu știi ce să faci. Cealaltă variantă este să rămâi unde ești acum și să le ceri un bonus sau o mărire superiorilor.

Gemeni

Sunt șanse să te întâlnești cu cineva și vei descoperi anumite lucruri legate de ce simți pentru persoana respectivă. Nu sunt excluse declarațiile de dragoste între voi.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva îți promite mulți bani dacă veți colabora la locul de muncă. Astăzi te gândești la această propunere și îi vei oferi un răspuns persoanei respective.

Leu

Ai parte de surprize astăzi și dispoziția ta este foarte bună. Ești pe aceeași lungime de undă cu persoanele cu care colaborezi, fie că este vorba de muncă sau distracție.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate îți vizitezi rudele și le oferi cadouri în această seară. Te întorci spre seară înapoi acasă, asta dacă nu vrei să rămâi la ele peste noapte.

Balanță

Este posibil să-ți întâlnești sufletul pereche și să-ți dai seama că vă potriviți pe toate planurile. Vrei să te bucuri alături de această persoană și ai planuri mari de viitor, mai ales căsătoria.

Scorpion

Ai comandat cadouri și dulciuri cu ocazia serii de Moș Nicolae și ești gata să le oferi celor dragi. Cu siguranță îi vei surprinde cu cele mai frumoase daruri.

Săgetător

Debordezi de energie și vrei să ieși în oraș pentru a cumpăra cadouri de pus în ghetuțele tale și ale celor dragi. Ar fi mai simplu să faci comanda online.

Capricorn

Pregătești ceva de Moș Nicolae pentru cei dragi și poate îți vor oferi și ei o surpriză de proporții. Atmosfera din casă va fi foarte animată în această seară.

Vărsător

Cineva te scoate la o întâlnire și primești mai multe vești bune. Până la sfârșitul zilei vei lua o decizie și ai nevoie de cineva pe care să te poți baza.

Pești

Poate îți vizitezi niște rude care nu locuiesc foarte departe și reiei legătura cu cei cu care nu te-ai mai văzut de mult timp din cauza jobului și a altor treburi.

ADVERTISEMENT