Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 6 august 2022. Leii ajung unde și-au dorit

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 6 august 2022: Leii au parte de o zi în care toate dorințele lor pot deveni r ealitate. Vor ajunge în locurile în care și-au dorit de mult să fie.
06.08.2022 | 09:20
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 6 august 2022 Leii ajung unde siau dorit
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 6 august 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a realizat previziunile astrologice pentru ziua de sâmbătă, 6 august 2022, o zi plină de surprize pentru mai toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 6 august 2022

Leii, zodia în care în continuare ne aflăm în perioada aceasta, vor avea parte de lucruri foarte frumoase astăzi. Pot da o petrecere sau pot fi invitați la una. Unii dintre nativii de foc vor ajunge acolo unde și-au dorit de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se apucă de renovări prin casă. Au multe idei în cap, multe planuri de dus la bun sfârșit. Sunt extrem de ambițioase. Balanțele au parte de cheltuieli neașteptate, chiar și dacă sunt în vacanță la malul mării.

Scorpionii se revăd cu o persoană care le-a dus dorul și se simt extrem de iubiți, de băgați în seamă. Au nevoie să fie ascultați, să li se acorde atenția cuvenită.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt puși pe drumuri în perioada imediat următoare. O călătorie cu trenul sau cu mașina le poate schimba starea de spirit în bine. Capricornii au o întâlnire cu acea persoană care le-a lipsit precum aerul. Emoțiile nativilor de pământ sunt destul de intense azi. Tot ce fac o vor face cu multă determinare. Sunt implicați 100% și asta se va vedea.

Gemenii se revăd cu prietenii și rudele

Vărsătorii încep demersurile pentru un proiect la care tot schițează niște linii generale de ceva vreme. De data asta s-ar putea să fie ajutați de cineva, după un dialog fructuos purtat după-amiază.

ADVERTISEMENT

Peștii vor ieși în oraș și își vor schimba nițel vibe-ul. Au nevoie de o deconectare de la rutina de zi cu zi. Berbecii se simt bine la ziua cuiva de naștere ori la un alt eveniment unde pot dansa până în zori.

Taurii dau de cineva care i-a căutat cu disperare. Multe persoane vor să afle lucruri despre ei, să se înconjoare de ei. Gemenii se revăd cu rudele și prietenii. Au o sâmbătă destul de armonioasă.

ADVERTISEMENT

Racii s-ar putea duce într-o excursie în afara țării, poate chiar cu partenerul de viață. Previziunile astrologului Neti Sandu au fost făcute pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT