Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 aprilie. Racul și-ar putea întâlni sufletul pereche

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 aprilie. Unii dintre nativi au de rezolvat mai multe treburi casnice, însă vor găsi timpul necesar și pentru relaxare.
09.04.2022 | 09:43
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 9 aprilie Racul siar putea intalni sufletul pereche
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 aprilie. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță o zi ocupată pentru mulți dintre nativii zodiacului. Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că oamenii se vor bucura din plin de prezența apropiaților.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 9 aprilie, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Poți lua parte la o competiție sportivă astăzi. Chiar și de pe margine, acest lucru poate fi foarte antrenant. Este posibil să primești o invitație într-o scurtă excursie, vizitezi câteva obiective turistice și te detașezi de stresul zilnic.

ADVERTISEMENT

Taur

O să ieși la întâlnire cu persoana iubită și vă bucurați de viața în doi. Profitați de vremea frumoasă și delectați-vă cu o plimbare în aer liber.

Gemeni

Cineva apropiat o să te invite la un film sau un spectacol. Te bucuri de timpul liber după o săptămână plină în care ai muncit.

ADVERTISEMENT

Rac

O să participi la ziua de naștere a cuiva și e o ocazie bună să-ți faci noi prieteni. Unii nativi chiar și-ar putea întâlni sufletul pereche astăzi.

Leu

Se anunță o petrecere astăzi. Te revezi cu rudele și prietenii cu care nu te-ai mai întâlnit de mult și profitați de acest lucru. S-ar putea să primești o ofertă de job.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca astăzi să fie ziua în care îi întâlnești pentru prima dată familia persoanei iubite. Atmosfera o să fie una prietenoasă.

Balanță

Este posibil ca în cercul de prieteni să apară o persoană care să te fascineze cu personalitatea sa. Se poate creiona astfel o relație frumoasă și de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vești bune în plan sentimental. În viața ta apare omul potrivit și vei ști să nu mai repeți greșelile din trecut. Astăzi, o să te concentrezi mai mult pe casă și o să începi în forță curățenia de Paște.

Săgetător

Poți pleca la o plimbare mai lungă pentru a testa noua mașină achiziționată sau doar să ieși cu prietenii la o cafea, undeva la o terasă.

Capricorn

Ceea ce ai de spus va fi auzit, iar asta este o veste bună pentru tine. Viața sentimentală poate suferi schimbări, însă totul este spre bine.

Vărsător

Simți nevoia de o schimbare. Mergi să vezi mai multe locuințe, deoarece plănuiești să te muți. Rudele ar putea veni în vizită pentru a pune la punct detaliile unui eveniment care se apropie.

Pești

Ai planuri mari și faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți atinge obiectivul. Poți primi o ofertă mai bună de job sau chiar să întâlnești pe cineva cu care să pui bazele unei relații.

ADVERTISEMENT