Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 ianuarie 2021. Zodia care primește o invitație de nerefuzat

09.01.2021 | 09:59
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 9 ianuarie 2021 Zodia care primeste o invitatie de nerefuzat
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 ianuarie 2021, aduce o zi plină de energie pentru unii nativi, care vor trece cu brio peste toate provorăile apărute în cale. 

Potrivit astrologului de la Pro TV, mulți nativi au parte de o zi liniștită, fără evenimente care să le tulbure liniștea.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că zodiile vor avea inspirație în stabilirea obiectivelor pentru noul an. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Berbec

Îți petreci timpul în apropierea casei și poate faci o plimbare în aer liber, ca să discuți cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și care îți lipsește.

ADVERTISEMENT

Taur

Te vor contacta rudele și prietenii pentru a-ți oferi cadouri și poate ai și tu câteva mici atenții pe care să le oferi. Stabiliți să vă vedeți în zile diferite, ca să evitați aglomerația.

Gemeni

Te caută mai multe persoane și speră să te vadă în realitate, față în față. Din păcate, puteți comunica doar online, însă este doar o chestiune de timp până vă veți revedea fizic.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai nevoie de sfaturile unei persoane și vrei să vorbești cu ea în privat pentru a te ajuta în relația ta de cuplu, care va avea parte de schimbări pozitive.

Leu

Vorbești la telefon sau prin mesaje cu angajatorii la care ai aplicat și le comunici ce ai stabilit, ca să nu îi lași fără un răspuns de la tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai câteva idei de afaceri care îți vor oferi stablitate pe viitor, însă nu știi dacă este și garantată siguranța actualului loc de muncă.

Balanță

Cineva îți promite o sumă de bani pe care o vei primi luni, a chiar azi, dacă transferul va fi reușit sau dacă persoana respectivă îi poate oferi cash.

Scorpion

Se poate să le oferi unor persoane sfaturile necesare de car e au nevoie pentru a depăși un obstacol, întrucât știi cum îi poți ajuta.

Săgetător

Poate primești un cadou care o să te impresioneze sau o invitație într-o excursie, pe care nu o poți refuza, mai ales dacă este într-un loc captivant.

Capricorn

Vrei să ai parte de odihnă și relaxare și să nu faci activități solicitante. Vorbești cu rudele sau prietenii prin apel video și povestiți despre diverse lucruri.

Vărsător

Te gândești ce schimbare să faci în viața personală și în carieră, una care să reprezinte trecerea ta într-o nouă etapă. Vei avea parte de o adevărată transformare.

Pești

Este posibil să faci o deplasare departe de casă, nu înainte de a-ți lua toate măsurile de protecție, pentru a te feri de orice boală.

ADVERTISEMENT