Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 1 octombrie 2021. Balanța are proiecte noi

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru vineri, 1 octombrie 2021. Potrivit cunoscutului astrolog, se anunță o zi de recuperări.
01.10.2021 | 07:27
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 1 octombrie 2021 Balanta are proiecte noi
ADVERTISEMENT

Totodată, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai spune că până pe 18 octombrie semnele zodiacale au de câștigat dacă reușesc să lase de la ele.

În plus, vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că e bine să ne dăm câte un restart din când în când.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 1 octombrie 2021, pentru toate semnele

Berbec

Ai de ales din mai multe variante de distracție, cu cine, unde și cât să stai. Nu strică să le pui o întrebare și celor dragi.

Taur

Te pregătești pentru primirea unor musafiri. Ești gata de aprovizionare, de făcut meniul, ca să fie pe gustul fiecărui invitat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Persoana de care te simți atașat sufletește nu o duce tocmai bine, traversează o perioadă delicată. Ar fi bine să-i ridici moralul.

Rac

Organizezi la tine acasă o întâlnire cu rudele, iar pentru asta te dai peste cap. Vrei să fie ce trebuie, la nivelul exigențelor tale.

ADVERTISEMENT

Leu

Astrele anunță că poți găsi mobilierul mult visat pe Internet sau alte piese de uz casnic. Au un preț bun, ar merge să le cumperi.

Fecioară

Reziliezi un contract ca să ai mai mult timp pentru tine. În cele din urmă poți găsi ceva mai bun de muncă și mai bine plătit.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te bucuri de proiecte noi, dar pe care le lansezi la apă abia după ce te achiți de restanțe. Scapă de toate obligațiile de tot felul.

Scorpion

Întrevedere cu o persoană care caută un adevărat la tine. E posibil să și reușească acest lucru, mai ales dacă pune mare accent pe diplomație.

Săgetător

O zi în care iei parte la o reuniune de grup, unde pui umărul la un proiect. Numai în felul acesta vei avea bucuria unui plus de prestigiu.

Capricorn

Pot intra niște bani în cont, perfecți pentru a te mișca în acest final de săptămână. Sunt șanse mari să pleci chiar de azi pe undeva, la relaxare.

Vărsător

Te deplasezi cu treabă, dar o faci cu mare plăcere, asta pentru că ești genul de persoană care pune pasiune în tot și toate.

Pești

Poate reglezi comunicarea cu partenerul de viață. Te poți bucura de o armonie în sânul familiei, o să vezi cât de bine va fi.

ADVERTISEMENT