Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 10 septembrie 2021. Vărsătorii ar putea primi o invitație

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru vineri, 10 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV.
10.09.2021 | 08:00
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 10 septembrie 2021 Varsatorii ar putea primi o invitatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 10 septembrie 2021. Potrivit astrologului de la Pro Tv, ultima zi lucrătoare din săptămână este una reușită.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, așa că vom face ceva bun azi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 10 septembrie 2021. Vărsătorii ar putea primi o invitație

Berbec

Apare o persoană căreia i-ați dus dorul și vă scoate în oraș. Este posibil să se rezolve și o situație cu un contract. Dacă nu, nu vă grăbiți și vă mai gândiți în weekend.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei care își caută un partener s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Este posibil să puteți cere și o mărire de salariu la birou, după ce vă implicați într-un proiect important.

Gemeni

Cineva din familie s-ar putea să vă dea o veste bună. Poate cineva din familie va avea un copil și petreceți. S-ar putea să găsiți de lucru în particular și să faceți rost de niște bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să plecați într-o excursie și așa le faceți o mare bucurie copiilor. Invitați rudele la o cafea pentru că aveți o veste bună.

Leu 

Vă distrați în acest weekend. Poate plecați în vacanță, într-o excursie sau măcar o drumeție. Este o zi bună să urgentați unele formalități pentru a putea încasa bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă vin niște sune de bani. Poate crește salariul. Oricum o să fiți mai liniștiți din punct de vedere financiar. Aveți multă treabă de făcut.

Balanță  

Este posibil să recuperați niște sume de bani. O zi în care trebuie să vă relaxați. Ați putea merge la un eveniment sau într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O persoană vă face să vă simțiți foarte bine. Nu este exclus să petreceți și weekend-ul împreună. Trebuie să vă îngrijiți puțin și de voi. Poate mergeți la cumpărături sau vă schimbați puțin look-ul.

Săgetător

Posibil să revedeți niște prieteni sau locuri pe care le îndrăgiți. Sunteți puțin trist pentru că nu ați fost mai tolerant cu o anumită persoană.

Capricorn

Întâlniți niște oameni talentați și poate lucrați împreună. Vă gândiți să vindeți ceva ce ați produs și vă faceți singuri reclamă.

Vărsător

O să ieșiți în lume. Poate primiți o invitație la un spectacol, eveniment. Aveți nevoie de socializare. 

Pești

S-ar putea să mergeți la un eveniment și să întâlniți o persoană care vă place. Este posibil să primiți invitații d ela rude sau prieteni. Nu este exclus să mergeți și într-o excursie.

ADVERTISEMENT