Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 septembrie 2020. Vărsătorul este neîncrezător într-un proiect

11.09.2020 | 08:37
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 11 septembrie 2020 Varsatorul este neincrezator intrun proiect
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 11 septembrie 2020, vine cu lucruri pe care nativii nu le pot accesa cu ușurință.

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale nu au curaj să facă anumiți pași și nu reușesc să ducă la bun sfârșit sarcinile primite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vibrația zilei, care este 11, un număr maestru, aduce vise și idealuri pe care zodiile pot într-un final să le facă reale.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 septembrie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Planuri de vacanță. Poate plecați pe undeva măcar o zi, două, să vă încărcați bateriile și să mai luați o pauză de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul de viață trece printr-o perioadă dificilă. Este momentul să fii mai tolerant și să nu te mai superi din orice nimic.

Gemeni

Noutăți din punct de vedere profesional. Te gândești să-ți termini studiile sau să faci cursuri care să te ajute mai departe în carieră.

ADVERTISEMENT

Rac

Discută cu familia legat de locuință. Mutați-vă într-o casă mai mare sau mai ridicați un etaj sau câteva camere locuinței actuale.

Leu

Interes major pentru grădiniță sau școală. Indiferent dacă copiii merg la studii sau stau acasă, tot au nevoie de anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Asociere inedită cu persoane alături de care demarezi un proiect de mare anvergură. Colaborarea îți poate aduce sume importante de bani.

Balanță

Nu mai sta degeaba și cere-ți drepturile la locul de muncă. Este cazul să-ți revizuiești contractul și să nu mai lucrezi în plus dacă nu ești remunerat.

Scorpion

Plimbare sau vizită scurtă la evenimente culturale. Simți nevoia să mai ieși din zona de confort și mai ales, să-ți clătești privirea și sufletul.

Săgetător

Ai ocazia să fii în centrul atenției datorită muncii tale. Poate chiar primești un premiu sau un titlu care va vorbi în numele tău.

Capricorn

Orele suplimentare sunt plătite cum trebuie. Banii se adună în cont degrabă și reușești să te liniștești din punct de vedere financiar.

Vărsător

O persoană insistă să investești într-un plan. Nu ai încredere deloc în ideea propusă, așa că mai bine spui pas. Ai timp să faci și alte lucruri.

Pești

S-ar putea să fii nevoit să treci pe la avocat sau pe la notar. Ai mare nevoie de legalizarea unor acte, tot ce trebuie să faci este să-ți ceri drepturile.

ADVERTISEMENT