Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 august 2022. Gemenii pot merge într-o excursie

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 august 2022. Gemenii pot merge într-o excursie. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.
12.08.2022 | 07:13
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 12 august 2022 Gemenii pot merge intro excursie
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 august 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat previziunile pentru vineri, 12 august 2022. Vibrația zilei este 3 și comunicarea este foarte importantă.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 12 august 2022, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ai planuri mari și sunt șanse mari ca acestea să-ți reușească. Problemele de la job te țin ocupat, dar îți vei face timp și pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar anumite constrângeri acasă sau la locul de muncă, dar te vei conforma și vei face ceea ce ți se impune. Poate găsești niște lucruri la preț mic pentru casă.

Gemeni

Pui accent pe comunicare în relația de cuplu, iar lucrurile vor merge mult mai bine. Te întâlnești cu colegii sau cu prietenii și veți putea lucra împreună.

ADVERTISEMENT

Rac

Se adună mai mulți bani în cont și poate vei merge într-o excursie la mare sau la munte. Poate îi vei duce pe copii într-o stațiune de agrement pentru a vă distra în familie.

Leu

Ți se impune să iei niște decizii și vei pune lucrurile în ordine în viața ta. Culegi roadele muncii după o colaborare care a decurs bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să te implici într-un proiect care îți va da ocazia să te relansezi și să te bucuri de câștiguri financiare. Apar noutăți și confirmări de care aveai nevoie.

Balanță

Te asociezi cu niște persoane pentru o colaborare, poate fi și ceva în particular. Cineva vrea să te cunoască mai bine și nu vrei să irosești această ocazie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești aproape de a salva o căsnicie, vrei să continui relația cu persoana iubită. S-ar putea să iei o decizie în legătură cu funcția pe care o ocupi la locul de muncă.

Săgetător

Cunoști o persoană specială și o să vrei să să vedeți în continuare. Munca îți va fi răsplătită și vei avea suficienți bani dacă pleci undeva, a dezvăluit Neti Sandu pentru ziua de vineri, 12 august 2022, la Știrile Pro TV.

Capricorn

Ai putea merge într-o zonă de agrement pentru câteva zile, să te distrezi alături de persoanele dragi. Primești bani de unde nu te aștepți și poate faci o plimbare prin țară.

Vărsător

Vin bani la care nu te așteptai și poate te vei plimba prin țară. Interacționezi cu niște persoane care te-ar putea ajuta să ai o carieră de succes.

Pești

Te consulți cu un partener de afaceri pentru a stabili condițiile în care vei lucra astfel încât să ai și tu de câștigat. Ți se va semna un act important astăzi.

ADVERTISEMENT