Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 14 august 2020. Nativul Capricorn începe o relație de dragoste

14.08.2020 | 08:38
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 14 august 2020 Nativul Capricorn incepe o relatie de dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 14 august 2020, vine cu foarte multă treabă și deplasări în interes de serviciu sau personal. De asemenea, astrele mai transmit că este o zi numai bună pentru relaxare.

Așadar, astrologul de la Pro TV ne spune că zodiile se vor recrea și mai ales, vor avea ocazia să ia o gură de aer proaspăt datorită călătoriilor pe care le fac.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5 ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au curaj să facă numeroase lucruri în care cred cu tărie.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 14 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ai uitat de vechea relație și ești dispus să începi una nouă. Ești pus pe fapte mari azi și vrei să faci cât mai multe lucruri. Mobilizează-te și vei reuși în toate.

ADVERTISEMENT

Taur

Pune la punct lucrurile în casă, dar ieși și la cafea cu prietenii. Se poate să primești niște bani cu care să-ți duci familia la mare, măcar câteva zile.

Gemeni

Fă-le o surpriză celor mici. Mergeți într-un loc unde și-ar fi dorit de mult să ajungă. Se anunță o zi agitată, iar spre seară vei avea de purtat o discuție sensibilă cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Rac

Ia-ți inima în dinți și începe o nouă relație de dragoste. Găsește o persoană cu care să te sincronizezi foarte frumos. Reușită și pe plan financiar, primești bani în avans sau un credit.

Leu

Decizie importantă legat de relația de cuplu, așa vei afla dacă ești pregătit pentru căsătorie. Se anunță deplasări în interes de serviciu, dar care vor merita la finalul zilei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atenție la sănătate, nu trebuie să dai curs la toate solicitările pe care le primești. Ia o sumă de bani de la prieteni și mergi în vizită la rude, îți va prinde bine.

Balanță

Persoana cu care te-ai înțeles perfect până acum este absorbită de altceva și nu te mai bagă în seamă. Va trebui să dai telefoane pentru a legaliza o situație, ar putea dura ceva timp.

Scorpion

Ai muncit din greu, iar acum încep să vină banii. Profită de această sursă de venit pentru a da o fugă până la mare. Ai nevoie să iei o gură mare de aer proaspăt.

Săgetător

Reapare în viața ta o persoană cu care ai multe lucruri în comun. În plan profesional, s-ar putea să ai o întâlnire cu cineva care îți propune o afacere de nerefuzat.

Capricorn

Sunt șanse mari să începi o relație de dragoste cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. Petrece-ți timpul liber alături de oamenii de care te simți apropiat, în armonie.

Vărsător

Schimbă grupul de prieteni și vezi dacă sunt și alte persoane cu care te înțelegi. S-ar putea să plecați câteva zile undeva la țară. Prudență maximă la drum.

Pești

Discuții cu amicii la finalul zilei, la o terasă în aer liber. Cheltui mai mult decât ți-ai pus în plan, dar știi că orice ieșire costă. Merită să faci un efort financiar.

ADVERTISEMENT