Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 aprilie 2022. Momente decisive în viața mai multor zodii

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 aprilie 2022. Astrologul de la Pro TV a anunțat că vor fi momente importante în viața mai multor nativi, iar alții fac pregătiri intense.
15.04.2022 | 07:14
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 15 aprilie 2022 Momente decisive in viata mai multor zodii
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 aprilie 2022. Momente decisive în viața mai multor zodii. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Este o zi foarte frumoasă pentru toate zodiile, anunță Neti Sandu în horoscopul prezentat la PRO TV. Lejeritatea este cuvântul cheie al ultimei zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 aprilie 2022. Ce arată astrele pentru cele 12 zodii

Berbec

Noi provocări pentru nativii din zodia Berbec, te străduiești să faci lucruri de cea mai bună calitate și să ai rezultate excepționale.

ADVERTISEMENT

Taur

Actualizezi niște acte, fie că este vorba despre niște banale legitimații sau chiar despre buletin și pașaport, pentru a da un examen sau a participa la un eveniment important.

Gemeni

Poți să începi un nou loc de muncă și ai nevoie să te înconjori de oameni care sunt experți în domeniu lor și cărora le plac provocările.

ADVERTISEMENT

Rac

Poți pleca în vacanță sau să iei la pas mai multe orașe. Te poți întoarce abia după Paște sau 1 mai. Ia în considerare și programul partenerului, pentru că nu mergi singur!

Leu

Evaluare a banilor din cont pentru nativii din zodia Leu. Vrei să știi cam ce buget ai pentru sărbători și cât îți permiți să cumperi.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Nu lăsa totul pe ultima clipă! Poți să mergi deja la cumpărături pentru sărbători, pentru vrei să fii pregătit cu tot ce este de făcut.

Balanță

Balanțele au parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață sau poate chiar ele decid să facă o surpriză.

ADVERTISEMENT

Scorprion

Ai nevoie de organizare pentru a face curat pe acasă. Vrei să mergi o plimbare și poate te răsplătești cu un cadou cumpărat online.

Săgetător

Faci achiziții pentru casă, vrei să sporești confortul pentru a avea o adevărată oază de liniște la tine acasă, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu.

Capricorn

Ai multă treabă în ziua aceasta și chiar niște restanțe. Te pui pe muncă serios pentru că nu vrei să rămâi cu ceva nefăcut până la Paște.

Vărsător

Poți să obții o sumă de bani, dar aceștia se duc repede, fiind deja o listă de cheltuieli de care trebuie să te ocupi.

Pești

Multe provocări pentru zodia Pești. Ai prezență de spirit și poți să realizezi tot ce îți propui.

ADVERTISEMENT