Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 ianuarie 2021. Peștii vor să încerce lucruri noi

15.01.2021 | 08:37
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 15 ianuarie 2021 Pestii vor sa incerce lucruri noi
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 15 ianuarie 2021, aduce schimbări în viața nativilor și noi șanse de reușită în viața profesională. 

Astrologul de la Pro TV are vești bune pentru mulți dintre nativi, care au ocazia de a se afirma la locul de muncă sau primesc sume mari de bani pentru eforturile depuse.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 6 și nativii fac eforturi pentru a menține armonia. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 15 ianuarie 2021

Berbec

Cineva vrea să lucreze alături de tine și îți vei da seama dacă sunteți pe aceeași lungime de undă în legătură cu un proiect. Încerci să economisești bani și să nu mai faci cheltuieli mari.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci calcule ca să vezi dacă poți cumpăra o nouă mașină sau un nou aparat electrocasnic pentru locuință. Apar noi provocări și trebuie să te grăbești cu deciziile, ca să nu-ți fie afectat jobul și nici sănătatea.

Gemeni

Primești o sumă de bani în cont și îți vei achita toate datoriile și alte taxe. Ai ocazia să te deplasezi în alt oraș, fie că este în scop profesional sau o plimbare. În același timpm rezolvi mai multe treburi ca să scapi de o grijă.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să ai mai multă grijă la sănătate, altfel vor apărea surprize neplăcute. S-ar putea să ai o nouă sursă de venit și faci multe cheltuieli, acum că sunt niște bani în plus.

Leu

Găsești ceva util pentru casă la un preț bun și nu stai pe gânduri dacă să îl cumperi, pentru că te va ajuta acasă. Poate primești o invitație la o plimbare și accepți, mai ales că ai ocazia să te destinzi înainte de o perioadă încărcată.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cumperi aparatură mai performantă ca să te ajute la locul de muncă, din moment ce perioada de lucru de acasă nu se va termina prea curând. Încerci să petreci mai mult timp cu copiii sau ceri ajutorul cuiva care să-i supravegheze.

Balanță

Vrei să-ți redecorezi locuința și iei din banii puși deoparte pentru a-i da casei un aspect mai plăcut. Te ocupi de un hobby mai vechi și poate chiar îți va aduce venituri în plus, pentru că ceilalți sunt interesați de ceea ce faci.

Scorpion

Te pregătești de o discuție serioasă cu o persoană dragă pe care nu vrei să o pierzi. Ai o întâlnire cu câteva persoane care vor să dezvolte o afacere cu tine și te implici, dacă ai suficient curaj.

Săgetător

Începi să ai o relație mai apropiată cu rudele, poate unii se vor muta mai aproape sau vei păstra legătura cu ele online. Înveți lucruri noi foarte repede, iar rezultatele vin cât mai curând.

Capricorn

Ar putea intra niște bani și faci câteva calcule ca să vezi cum stai cu bugetul. Te ocupi și de tine, așa că îți cumperi ceva ce ți-ai dorit de mult timp, lucru care îți oferă o stare de entuziasm.

Vărsător

Faci câteva reamenajări interioare ca să eliberezi spațiu și să-ți faci un mediu de lucru plăcut. Ai parte de vești bune legate de o colaborare și o să te implici dacă timpul îți permite.

Pești

Este un ritm alert la job și o să te adaptezi din mers la cerințele superiorilor. Vrei să te apuci de cursuri noi într-un domeniu care te-ar interesa și care este bine plătit la momentul actual.

ADVERTISEMENT