Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 16 octombrie 2020. Berbecul se eliberează de o povară

16.10.2020 | 08:32
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 16 octombrie 2020 Berbecul se elibereaza de o povara
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 16 octombrie 2020, aduce o zi cu provocări datorită Lunii Nouă. De asemenea, astrele mai transmit că este un moment bun pentru a echilibra balanța în viața personală sau în carieră.

Totodată, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se vor bucura de atingerea unor obiective și vor reuși să pună punctul pe i acolo unde trebuie.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7 ceea ce înseamnă că înțelepciunea ar trebui să fie la ea acasă, în special într-o astfel de zi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 16 octombrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Reglează-te cu partea financiară și vezi dacă mai ai bani să dai o fugă până în stațiunea preferată. Accept sau progres vizibil pe partea profesională care îți va permite să te eliberezi de o povară. Se anunță o definitivare după o lungă așteptare.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele te anunță că s-ar putea să-ți iei o casă nouă. Ești tot mai implicat legat de gospodărie și spațiul în care locuiești. Relația de cuplu este ușor tensionată, se pare că ultima dispută a lăsat ceva negativ în aer. Ar fi bine să vă lămuriți.

Gemeni

Poate ar fi timpul să ajungi la un consens cu partenerul de viață. Vedeți dacă se mai poate repera ceva sau merge fiecare pe drumul său. Idei și planuri legat de redecorarea casei, vrei să te simți în largul tău în spațiul în care trăiești și muncești.

ADVERTISEMENT

Rac

Te gândești să închiriezi un spațiu unde să lucrezi sau o casă mai mare, acum că se anunță venirea pe lume a unui copilaș. Posibilă deplasare în afara orașului la niște rude care sărbătoresc ceva. Drumul e lung, poate stați peste noapte acolo.

Leu

Șanse mari să ajungi la o persoană care te-a invitat la ea acum luni bune. Planurile ți-au fost date peste cap de pandemie, dar acum o poți vizita. Reușită la școală sau semnarea unui act care îți va oferi șansa să scapi de o amendă usturătoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai vrea să te asociezi cu o persoană legat de afaceri. Nu te grăbi să dai răspunsul, mai ai timp până luni. O sumă de bani ajunge în conturile tale și este foarte posibil să semnezi un contract care îți va aduce un venit stabil în viitorul apropiat.

Balanță

Cineva care a dispărut din viața ta o perioadă reapare și-ți propune un stil de viață inedit. Acceptă și vei avea parte de fericire. Un proiect nou se poate lansa sau reușești să pui piatra de temelie la un lucru de calitate. Ai suficiente resurse.

Scorpion

Nu stai prea bine la capitolul sănătate, ar fi bine să faci un drum până la doctor. Unele lucruri făcute la repezeală sau de mântuială cer să fie reparate urgent și ca la carte. Ar fi bine să ții cont de aceste lucruri imediat, altfel riști să fii penalizat.

Săgetător

O persoană îți propune o afacere sau un proiect de nerefuzat. Acceptă propunerea și vei avea parte de succes pe plan profesional. Este foarte posibilă o conversație cu o persoană care are încă sentimente pentru tine. Vezi dacă mai poate fi ceva de reparat.

Capricorn

Nu ezită să profiți de ajutorul celor din jur, numai așa vei avea timp să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Ieși la o plimbare, dar nu uita nici de treburile din gospodărie. Du la bun sfârșit lucrurile pe care le-ai început în urmă cu ceva vreme.

Vărsător

Se anunță o decizie care privește școala, examenele sau cursurile pe care le desfășori în clipa de față. Vezi cum stai, poate ai ceva restanțe de dat. Posibilă excursie cu prietenii, poate alegeți să mergeți cu trenul. Mașina ta încă nu este reparată.

Pești

Semnarea unui anumit act îți va permite anumite drepturi și libertăți. O sumă de bani pe care o aștepți de ceva vreme va ajunge în conturile tale. Ai șansa să faci unele cumpărături sau să scapi de unele datoriile pe care le-ai tot amânat.

ADVERTISEMENT