Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 martie 2022. Berbecii iau o decizie importantă

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 martie 2022, anunță o zi plină de vești bune, întâlniri, momente deosebite. Aflați previziunile făcute pentru fiecare nativ în parte.
18.03.2022 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 18 martie 2022 Berbecii iau o decizie importanta
Berbecii iau o decizie importantă. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv, anunță o zi în care nativii au parte de reușite, întâlnesc persoane dragi și primesc vești bune. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 martie 2022. Berbecii iau o decizie importantă

Berbec

Urmează o zi în care luați o decizie foarte importantă în legătură cu căsnicia sau o viitoare căsnicie. Trebuie să alegeți ce este bine pentru voi. Vă întâlniți cu câțiva prieteni.

ADVERTISEMENT

Taur  

Primiți o ofertă de la niște oameni de afaceri. Aceștia vor să vă coopteze în echipa lor și să coordonați un proiect. Poate primiți niște bani și puteți să mergeți undeva cu persoanele dragi.

Gemeni

Apare cineva deosebit în viața voastră care poate schimba unele lucruri. Poate este vorba despre viața sentimentală sau de o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi în care aveți cheltuieli. Vreți să luați câte ceva pentru locuință și apelați la economii. Primiți vizita unui prieten apropiat.

Leu

Aveți o întâlnire cu persoane care pot lua decizii. Purtați o discuție despre rate, așa aflați dacă vă permiteți sau nu un credit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă întâlniți cu niște oameni care vă propun o colaborare. Atenție la condițiile pe care le puneți ca să vă alegeți cu ceva.

Balanță

Cineva vrea să vă vadă, așa că primiți o invitație la o cafea, un film sau la o plimbare. Este posibil să primiți chiar și un cadou.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Unele mici probleme în cuplu, așa că trebuie să purtați o discuție ca lucrurile să meargă bine. Cineva vă propune o colaborare.

Săgetător

Ați decis să vă mutați cu persoana iubită ca să vedeți cum este viața în doi.

Capricorn

Ați putea să vă vizitați niște rude. Nu este exclus să fie o petrecere, poate este ziua cuiva.

Vărsător

Mergeți la cineva în vizită că este ceva de sărbătorit, poate este vorba despre o aniversare. Petreceți câteva ore plăcute. 

Pești

Este momentul să aveți o discuție sinceră cu persoana iubită. Doar așa o să vă dați seama în ce direcție se îndreaptă relația. Cineva vă invită în alt oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: