Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 septembrie 2020. Invitații de nerefuzat pentru Capricorni

18.09.2020 | 08:21
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 18 septembrie 2020 Invitatii de nerefuzat pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Neti Sandu le-a adus românilor cele mai noi vești despre zodii, pentru această vineri, pe 18 septembrie 2020.

Specialista în astrologie de la PRO TV a prezentat detalii de bine despre Capricorni, cei care se destind în acest final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Cifra zilei este 9, prin vibrația căreia vom alege să extragem doar ce este bun din orice situație întâmpinată.

Horoscop Neti Sandu de vineri, 18 septembrie. Cei din zodia Capricorn primesc o invitație inedită

Berbec

Berbecii au nevoie să își calmeze instinctul de justițiar. Vineri pot întâmpina momente tensionate din pricina unei despărțiri în afaceri, ce ar putea ajunge chiar până în instanță.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii dau dovadă că s-au mai maturizat prin deciziile pe care le iau. Vor putea face pregătirile necesare pentru o vacanță, de care s-au ocupat în amănunt, fie pentru o mutare de locuință.

Gemeni

Gemenii pot avea o mare șansă de partea lor, deloc de neglijat. Din acest motiv ar putea să își dea întâlnire cu o persoană foarte specială care își face iarăși apariția în viețile lor. Ar putea fi cineva foarte interesant, de aceea nu trebuie să se gândească chiar de două ori.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se simt bine și se vede acest detaliu. Sunt mai radioși, dar și optimiști, în ceea ce privește o situație pe care o vor vedea rezolvată. Deja au început să se pună rotițele în mișcare, ceea ce le ia o mare piatră de pe inimă acestor nativi.

Leu

Leii se simt mai în forță ca niciodată și soluționează niște documente oficiale fără o deplasare propriu-zisă. Vor primi undă verde în tot ceea ce fac. A venit momentul să își acorde și lor șansa să strălucească și vor face vizite de rexalare la masaj, fie piscină, pentru a se deconecta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de spirit de echipă și se ocupă de problemele familiei mai pe îndelete. Se pot pune la punct situații considerate critice în cazul unor nativi, pe când altele vor pica pe loc și trebuie rezolvate.

Balanță

Balanțele se simt pregătite și ele de o vacanță și vor face acest pas când vor întâlni o persoană ce îi inspiră într-o asemenea direcție. Li se poate da un răspuns favorabil și legat de o afacere.

Scorpion

Scorpionii au amânat o perioadă o vizită la un medic specialist și de această dată trebuie să își ia inima în dinți. Au existat situații limită pentru ei în ultima vreme și au nevoie să își facă curaj să se ocupe și de orice este legat de sănătatea lor.

Săgetător

Săgetătorii simt că au de oferit ceva în plus în aceste vremuri și nu se vor da în lături dacă pot să ajute. Un proiect la care au lucrat le poate da altora multă speranță și vor dori să iasă în față cu produsul lor.

Capricorn

Capricornii se bucură de o invitație pentru un eveniment inedit, ce poate avea loc în aer liber. Se vor bucura de momente ca-n vacanță fără să facă prea multe eforturi în acest sens. Ar putea primi și o sumă de bani care să le aducă acea relaxare financiară mult visată.

Vărsător

Vărsătorii își dau întâlnire cu destinul. Vor putea cunoaște o persoană deosebită, cu care mai apoi să formeze un cuplu, pe parcursul unei călătorii. Este vremea să nu își mai ascundă adevărata valoare și să accepte că le-a ieșit și lor în cale soarele.

Pești

Peștii dau dovadă de nerăbdare, mai ales dacă vor primi un cadou la care nu se așteptau deloc. E un dar pe placul sufletului lor și se anunță și câteva sume de bani care să le umple conturile rămase în pană.

ADVERTISEMENT