Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 19 august 2022. Gânduri de căsătorie pentru Balanțe

Iată ce arată horoscopul lui Neti Sandu pentru vineri, 19 august 2022. Balanțele se gândesc la căsătorie, în timp ce Berbecii sunt nesiguri în privința partenerului de viață.
19.08.2022 | 07:11
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 19 august 2022 Ganduri de casatorie pentru Balante
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 19 august 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

O zi cu multe lucruri care se întâmplă și la care nativii trebuie să răspundă rapid. Vești în plan amoros pentru unii nativi. Vibrația zilei este 1.

Horoscop Neti Sandu. Ce arată astrele pentru ultima zi din săptămână

Berbec

Ești foarte indecis în privința partenerului tău de viață și nu știi dacă ai ales relația corectă. Afli până la final de an, spune Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești în mare formă și ți se pot face promisiuni legate de bani sau viitoare colaborări. O zi pentru cumpărături.

Gemeni

Ai parte de un câștig, niște bani nesperați și îți analizezi mai bine lista de prieteni pentru a vedea cine este alături de tine și cine nu.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi în care multe lucruri se reglează pentru tine, este momentul să fii sincer cu tine și cu partenerul de viață, să spui dacă ai gânduri de căsătorie sau nu.

Leu

Vești bune pe mai multe planuri pentru Lei. Vin bani de undeva, ai multă energie și poți începe o nouă colaborare de succes.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Poți primi o invitație de a lucra în străinătate și șefii actuali vă pot semna niște acte de care chiar aveți nevoie.

Balanță

Întâlnești pe cineva care te poate completa foarte bine și dacă sunteți singuri, puteți avea chiar gânduri de căsătorie cu această persoană.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Horoscopul zilei realizat de Neti Sandu la Pro TV arată că ai parte de un succes, poate câștigi un proces după ani întregi. Ți se deschid niște uși.

Săgetător

Ai mult de lucru la serviciu și reușești să rezolvi până la terminarea programului de muncă, poate cu ajutorul unor colegi. Te simți atras de cineva.

Capricorn

Horoscopul lui Neti Sandu arată că nu trebuie să te implici în certuri cu partenerul de viață, pentru că ele pot degenera și vă pot strica relația.

Vărsător

Se întâmplă ceva la care chiar nu te așteptai și îți urcă doza de adrenalină. Vreți să faceți schimbări pe acasă și discutați cu cei dragi despre bugetul necesar.

Pești

Este o zi în care îți ceri drepturile și poți obține ceea ce vrei, pentru că ai dovezi care susțin tot ce spui.

ADVERTISEMENT