Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 2 iulie 2021. Vărsătorul nu mai are dubii în dragoste

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 2 iulie 2021, aduce o zi extrem de frumoasă. Semnele zodiacale se bucură de un plus de libertate, în mișcare și în gândire.
02.07.2021 | 07:24
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 2 iulie 2021 Varsatorul nu mai are dubii in dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 2 iulie 2021. Vărsătorul nu mai are dubii în dragoste. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că cei 12 nativi reușesc să facă lucrurile cu mai multă ușurință. Vibrația zilei este 2 și o să putem apela la cineva apropiat dacă avem nevoie de ajutor.

Previziunile complete sunt relatate în rândurile de mai jos. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare zodie, dar și care este nativul care are succes în viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 2 iulie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

E cineva care vrea să vă facă o surpriză și vine pe neanunțate. Poate vă face un cadou sau vă scoate în lume, la distracție.

Taur

Se poate să vă luați o noapte, două pe undeva pentru odihnă sau chiar pentru distracție. Relaxare ca să aveți spor la treabă de luni încolo.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt șanse mari să pleci într-un concediu scurt pentru că vrei să schimbi aerul, peisajul, dar și anturajul. E cazul să te rupi de toate problemele apăsătoare.

Rac

Primești, în sfârșit, bani pe niște ore suplimentare și așa ai cu ce să pleci într-o minivacanță la mare sau la munte. Distracție pentru tine.

ADVERTISEMENT

Leu

Te-ai decis să formezi un cuplu pe viață cu persoana de lângă tine și este cazul să-i faci o declarație de dragoste, de fidelitate eternă.

Fecioară

Intră bani în conturile tale. Sunt sume destul de mici, dar adunate îți vor prinde de minune pentru că vrei să pleci în concediu.

ADVERTISEMENT

Balanță

E cineva care vrea să petreceți timpul liber împreună. E posibil să mergeți la munte sau la mare, într-un loc unde să vă relaxați.

Scorpion

Puteți da o fugă într-o stațiune turistică pentru a vă recrea. Aveți un tumult interior pe care ați vrea să-l descărcați neapărat.

Săgetător

Aveți succes la publicul tânăr când vine vorba de făcut treabă la locul de muncă, în particular sau când sunt persoane care vă fac curte.

Capricorn

Astrele anunță o zi în care vă dedicați activităților practice din gospodărie zilele astea pe care le puteți combina cu puțin sport.

Vărsător

Dispar dubiile în privința alegerii partenerului de cuplu. Nu mai ești așa indecis, asta pentru că s-au mai limpezit apele.

Pești

Organizează-ți timpul în așa fel încât să termini toată treaba de acasă și să poți ieși la plimbare sau la o terasă cu prietenii.

ADVERTISEMENT