Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 mai 2022. Peștii fac pregătiri de nuntă

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 mai 2022. Astrologul de la Pro TV a transmis cum le va merge în această zi nativilor celor 12 zodii. Vești bune pentru câțiva dintre ei.
20.05.2022 | 07:09
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 20 mai 2022 Pestii fac pregatiri de nunta
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 mai 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei. Este o zi a revelației pentru toate zodiile, datorită faptului că Luna este lângă Pluto.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 mai 2022. Ce le așteaptă pe zodii

Berbec

O ofertă de job pentru nativii zodiei Berbec. Poți primi o ofertă de muncă din afară și discuți cu membrii familiei despre ea.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai nevoie de a obține niște semnături pentru a legaliza o situație, după o perioadă lungă.

Gemeni

Sunt șanse să primești o aprobare pe care o așteaptai și totul să se rezolve mai repede decât credeai, după ce ai avut parte de probleme la fiecare pas până acum.

Rac

Afli cu cine pleci în concediu. O persoană dragă ție îți răspunde astăzi și afli dacă te însoțește sau nu.

ADVERTISEMENT

Leu

O persoană din trecutul tău amoros vrea să își facă din nou loc în viața ta și cere o a doua șansă. Dacă încă ai sentimente, acceptă!

Fecioara

Cineva care vrea să te cunoască mai bine îți propune o întâlnire, să aflați mai multe unul despre celălalt, a transmis Neti Sandu în horoscopul zilei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Balanță

Beneficii financiare pentru nativii din zodia Balanță, după ce reușeșesc să stabilească un parteneriat de succes în afaceri.

Scorpion

Relațiile au parte de o privire mai atentă și poți face progrese în viața ta personală. Și la muncă poți depăși niște blocaje!

ADVERTISEMENT

Săgetător

Afli că mai de plătit o taxă sau o factură de care poate ai uitat sau chiar nu știai deloc de ea. Trebuie să rezolvi această situație.

Capricorn

Trebuie să rezolvi o problemă din trecut, poate fi vorba despre niște datorii. Aceasta apare din nou, lucru care nu te bucură deloc.

Vărsător

Reiei niște obiceiuri mai vechi, poate te apuci de sport – fie și la un  nivel mai înalt – și începi antrenamentele pentru a fi în formă.

Pești

Te pregătești de căsătorie și analizezi și bugetul de care ai avea nevoie pentru a avea nunta de vis.

ADVERTISEMENT