Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 noiembrie 2020. Săgetătorii au o zi ocupată

20.11.2020 | 07:43
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 20 noiembrie 2020 Sagetatorii au o zi ocupata
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 20 noiembrie 2020, aduce o zi în care ne putem îndrepta greșelile și punem anumite lucruri la punct. 

Astrologul de la Pro TV precizează că vibrația zilei este 2 și facem echipa cu persoana de lângă noi. De asemenea, ziua va fi marcată de reușite în plan profesional și financiar.

ADVERTISEMENT

Nativii rezolvă anumite aspecte din viața personală și fac noi achiziții pentru iarnă. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 20 noiembrie 2020

Berbec

Ai câteva lucruri de rezolvat pentru astăzi și încerci să termini totul până după-amiază, ca să-ți rămână seara pentru relaxarea de care aveai nevoie.

ADVERTISEMENT

Taur

Te întâlnești cu o persoană care vrea să-ți ofere un job și te gândești dacă ar fi bine să accepți. Analizezi puțin lucrurile ca să-ți dai seama dacă jobul se potrivește cu abilitățile și perspectivele tale profesionale.

Gemeni

Investești mai mulți bani pentru confortul celor din familie și, posibil, pentru proviziile de iarnă. Poate ai pe cineva care își va sărbători ziua de naștere și îți petreci timpul în bucătărie pentru a prepara diverse bunătăți.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să te ocupi mai mult de școală, de a ta sau a copiilor și trebuie să fii cu materia la zi. Nu este exclus să fie examene sau teste, însă cert este că vor exista silicitări din toate părțile.

Leu

Persoana iubită vrea să se întoarcă la tine, însă mai întâi are să-ți aducă niște reproșuri. Cu toate acestea, te vrea înapoi, însă depinde de tine dacă vrei să iei totul de la capăt sau nu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești acordul pentru un nou job, o casă, o mașină, pentru a studia niște cursuri sau chiar pentru un credit. Orice ar fi, norocul îți surâde astăzi.

Balanță

Cheltui niște bani pentru lucruri necesare în locuință, dar și pentru copii, care trebuie să asiste la cursuri online, dar și să se joace atunci când termină sarcinile pentru școală.

Scorpion

Reîncepi o activitate care a fost benefică pentru tine din punct de vedere profesional și financiar. Lucrurile vor decurge mult mai bine, mai ales că nu mai aveai atât de multă energie.

Săgetător

Ai o zi ocupată. Trebuie să faci rost de documente și semnături sau ai posibilitatea de a face totul online sau prin poștă pentru a nu-ți pune sănătatea în pericol.

Capricorn

Le-ai promis unor prieteni că le faci o vizită și ar fi bine să iei în considerare o plimbare cu ei în acest weekend. Astăzi mai ai de rezolvat treburi prin casă și nu ai timp.

Vărsător

Reușești să duci la bun sfârșit anumite treburi care îți ocupau timpul și îți rămâne timp și pentru tine. Poate pleci undeva pentru restul zilei ca să te poți relaxa.

Pești

Sunt lucruri de pus la punct în viața amoroasă. Ar fi bine să fixezi noi reguli de conviețuire cu persoana iubită pentru un nou start în relație.

ADVERTISEMENT