Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 23 octombrie. Racii iau decizii majore

23.10.2020 | 09:17
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 23 octombrie Racii iau decizii majore
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru de vineri, 23 octombrie, estimează o zi aflată sub semnul dorinței de clarificare a sițuațiilor confuze și de a face o ordine în viață.

Celebrul astrolog de la Pro Tv precizează că nativi vor simți nevoia de a lămuri multe aspecte din dorința de a avansa.

ADVERTISEMENT

Neti spune că vibrația zilei este 5 și acest lucru aduce curaj pentru semnele zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 23 octombrie, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Se anunță o zi plină, sunt diverse lucruri pe care trebuie să le rezolvați la locul de muncă, iar acestora li se vor adăuga facturi sau rate de care trebuie să vă ocupați. În plan personal, se poate să faceți o plimbare cu familia, dar sunt și lucruri pe care oamenii dragi v-au rugat să le faceți și le-ați lăsat pe finalul săptămânii, din lipsă de timp.

Taur

Trebuie să luați niște decizii în plan profesional. Vă veți ocupa timpul încercând să găsiți alt loc de muncă sau un parteneriat de afaceri, o asociere cu cineva, care o să aducă câștiguri financiare. În plan personal, astrele inluențează apariția unei persoane, e posibil să întâniți pe cineva la o ieșire cu prietenii sau într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Apare un câștig financiar, poate o sumă de bani pe care o așteptați de ceva vreme și care vă va facilita mai multe deplasări în zilele ce vor urma. Este o zi plină, aveți multă treabă de făcut și la locul de muncă, dar și acasă. Eficiența de care dați dovadă pentru a o termina vă aduce satistacții profesionale și sufletești.

Rac

Este posibilă apariția unei întâlniri care să aducă decizii majore în viața personală. Poate o să vă hotărâți să vă căsătoriți sau să faceți un copil. În plan profesional, ar punea să vină o convocare la o discuție cu privire la o ofertă de afaceri care nu vă inspiră încredere, dar se poate să vă înșelați în această privință.

ADVERTISEMENT

Leu

Primiți laude pentru munca depusă în ultima vreme, dar parcă tot există senzația că nu e suficient. Superiorii spun asta, probabil, ca să nu fie nevoie să vă recompenseze și financiar. Banii tot vin, dar din alte surse. Poate aveți colaborări în paralel cu locul de muncă sau o sumă de bani, care a rămas blocată pe undeva, o să fie recuperată.

Fecioară

Trebuie să luați o decizie cu privire la ratele pe care le aveți de achitat și nu permit amânare. Dacă vă lipsesc banii necesari, trebuie să vă împrumutați. Ziua se anunță încărcată, sunt multe apeluri și e-mailuri, poate chiar și o audiență, dar aveți mari șanse să obțineți ce vă doriți.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt schimbări în viața de cuplu și relația cu partenerul. Căutați soluții să remediați problemele și acestea vor fi găsite dacă aveți suficientă voință și partenerul dă dovadă de flexibilitate. Faceți niște reparații acasă, niște schimbări care să vă aducă mai mult spațiu, iar ale vă vor costa bani și timp.

Scorpion

Sunt niște treburi mai vechi care vă vor da bătăi de cap, dar pe care le veți duce la bun sfârșit cu ajutorul cuiva. Aveți timp și pentru o activitate care să implice toată familia, ieșiți cu copiii să faceți mișcare, să vă plimbați.

Săgetător

Apar niște câștiguri financiare care sunt suficiente ca să vă acopere datoriile și să vă asigure cheltuielile de drum, în cazul în care veți pleca la o plimbare prin țară. Încă vă macină gândul cu privire la varianta mai bună de a demara o afacere, nu sunteți siguri dacă e mai avantajoasă asocierea cu cineva sau e mai bine să mergeți înainte de unul singur.

Capricorn

Vin niște vești amestecate, dar reușiți să vedeți partea pozitivă a lor și a problemelor apărute în ultima vreme, lucru care vă ajută să câștigați bani și considerație. Acasă investiți energie și timp pentru a pune lucrurile în ordine, dar o să aveți satisfacția că v-ați îndeplinit un obiectiv.

Vărsător

Ativitățile de acasă vă vor ocupa timpul, amenajați un spațiu de lucru sau de studiu online, transformați o debara sau un spațiu de depozitare în ceva care să vă fie util pentru activitățile profesionale. Este posibilă susținerea unei probe practive sau sunt de făcut niște reparații.

Pești

Sunt niște formalități de care trebuie să vă ocupați astăzi, semnarea unor documente și trimiterea sau primirea acestora se va putea face electronic și vei scuti niște drumuri. O plimbare tot poate să apară, dar care vă face plăcere. Mergeți în excursie la munte sau în vizită la un prieten de care vă e dor, iar el simte la fel.

ADVERTISEMENT