Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 iunie 2022. Săgetătorul își face prieteni noi

Horoscopul realizat de celebrul astrolog Neti Sandu arată că ziua de vineri, 24 iunie 2022, va fi una plină de surprize. Sfârșitul de săptămână este unul promițător.
24.06.2022 | 07:01
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 24 iunie 2022 Sagetatorul isi face prieteni noi
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 iunie 2022.Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Luna în Taur, dar și Sânzienele, influențează felul în care lucrurile se vor desfășura vineri, 24 iunie 2022. Conform horoscopului realizat de Neti Sandu, va fi o zi plină de surprize. Vibrația zilei este 6, ceea ce înseamnă ca nativii sunt preocupați să asigure armonia în familie.

Berbec

Te întâlnești cu prietenii și poate stabiliți împreună o excursie care să te ajute să te eliberezi de stresul acumulat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Taur

Te vizitează cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme și o să te bucuri de veștile pe care ți le aduce.

Gemeni

O persoană mai tânără îți face programul și o să te lași zilele astea pe mâna ei. O să fie distractiv.

ADVERTISEMENT

Rac

În viața ta își face apariția cineva care te poate scoate din zona de confort. De altfel, o să-ți stârnească interesul cu ceva care să te propulseze în carieră, a dezvăluit astrologul de la Pro TV. 

Leu

Există șansa să te duci la un târg, o expoziție sau un spectacol și să te destinzi după toate agitația din timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să te alături unui grup care se preocupă de binele altora și o să îți dai toată silința pentru a le da o mână de ajutor.

Balanță

Se poate ivi un proiect particular care să îți aducă acel supliment financiar de care aveai mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Îți faci curaj și renunți la orgoliu pentru a-ți cere iertare pentru o greșeală pe care ai făcut-o fără rea intenție și o să te simți eliberat.

ADVERTISEMENT

Săgetător

O să îți faci prieteni noi. De asemenea, pentru unii dintre nativi o să apară și omul pe care l-au visat întotdeauna și alături de care își pot petrece restul vieții.

Capricorn

Persoana pe care o aștepți de mult timp te va căuta și te va invita la o plimbare. O să vă simțiți de minune împreună.

Vărsător

Este posibil ca zilele astea să stai mai mult cu cei dragi și să stabiliți cum se vor desfășura următoarele evenimente în familie.

Pești

Se poate să găsești un mod de petrecere a timpului liber care să te scape de stres și care să îți aducă o stare de bine.