Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 25 februarie 2022. Nativul Fecioară are o întâlnire importantă

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 25 februarie 2022. Sunteți sfătuiți să fiți extrem de atenți și să nu lăsați o șansă importantă să treacă pe lângă voi.
25.02.2022 | 08:24
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 25 februarie 2022 Nativul Fecioara are o intalnire importanta
Nativul Fecioară are o întâlnire importantă. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv, anunță o zi bună pentru cei mai mulți nativi. Apar șanse importante și este bine ca toți să profite de acest lucru.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, adică este o zi în care se iau decizii înțelepte.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 25 februarie 2022. Nativul Fecioară are o întâlnire importantă

Berbec

După orele pe care le petreceți la birou poate decideți să plecați într-o scurtă vacanță. Un prieten apropiat s-ar putea să nu vă poată însoți, dar veți găsi soluții.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunteți destul de ocupați cu organizarea unui eveniment. Sunteți apreciați la locul de muncă și vi se propune o mărire de salariu sau o avansare în funcție.

Gemeni

S-ar putea să plecați să vă vizitați niște rude în altă localitate, poate chiar sărbătoriți ceva. Vă pot interesa niște examene, cursuri sau îi supravegheați pe cei mici care au un proiect pentru școală.

ADVERTISEMENT

Rac

Întâlniți o persoană interesantă și începeți o relație. Petreceți timpul cu persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi. Aveți timp să vă refaceți zilele acestea.

Leu 

S-ar putea să luați o decizie importantă referitoare la partenerul de viață, dar puteți și amâna pe mâine. Poate ajutați o persoană să organizeze un eveniment care ar putea să fie urmărit de multe persoane, iar acest lucru vă poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă găsiți un nou loc de muncă pe placul vostru. Aveți o întâlnire cu persoane dornice să colaboreze cu voi și s-ar putea să le acceptați oferta.

Balanță

Ieșiți la o întâlnire cu cineva care dorește să se apropie de voi și poate începeți o relație. Vă puteți înscrie la niște cursuri pe care le faceți în week-end, oricum această activitate vă va destinde.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să demarați un proiect alături de alte persoane. Lăsați-vă ghidați de intuiție și o să știți ce să faceți. Aveți mai multe idei de afaceri.

Săgetător

Este posibil să găsiți o locuință pe care o doriți și vă consultați cu familia pentru a știi clar ce trebuie să faceți. Cheltuiți bani pentru cadouri destul de costisitoare pentru voi, dar și pentru alte persoane.

Capricorn

Poate plecați împreună cu niște prieteni într-o excursie. S-ar putea să plătiți niște facturi sau faceți cumpărături.

Vărsător

Nu este exclus să decideți să faceți un efort financiar și să vă schimbați mașina. Poate demarați un proiect, o afacere că primiți acceptul.

Pești

Faceți achiziții. Poate o casă, mașină sau mobilă. Aveți de rezolvat tot felul de lucruri pe care nu le mai puteți amâna. Veți găsi timp și pentru relaxare.

ADVERTISEMENT
Tags: