Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 27 noiembrie 2020. Berbecii țintesc tot mai sus

27.11.2020 | 07:59
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 27 noiembrie 2020 Berbecii tintesc tot mai sus
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 27 noiembrie 2020, aduce inspirație în viețile nativilor și schimbare, mai ales dacă au curaj și încredere că pot realiza orice. 

Astrologul de la Pro TV precizează că nativii rezolvă unele probleme din trecut și încep lucruri noi. Totodată, pot apărea situații neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că nativii au o viziune amplă legată de tot ce li se întâmplă. Vezi mai jos horoscopul pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 27 noiembrie 2020

Berbec

Ai mult de lucru, dar nu vrei să te oprești. Dimpotrivă, vrei să ajungi tot mai sus ca să poți obține un nou titlu, o nouă funcție la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

O situație neprevăzută te scoate din zona ta de confort și trebuie să iei o decizie importantă legată de viața personală. Cineva așteaptă un răspuns din partea ta.

Gemeni

Ți se dă ocazia să te gândești până luni dacă vrei să intri într-o colaborare care să-ți aducă venituri suplimentare. Trebuie să decizi dacă accepți această șansă sau dacă te limitezi doar la actualul loc de muncă și nu ai energia de a face altceva.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să-ți faci un program de exerciții fizice pe care să le practici alături de familie care te vor ajuta să te menții în formă. Ai nevoie de schimbări în stilul de viață.

Leu

Te ocupi de reamenajarea interiorului casei ca să poți avea un spațiu confortabil pentru lucrul de acasă, dar și condițiile necesare pentru cursurile online.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încerci să-ți faci timp pentru treburile necesare din casă și poate îi ajuți și pe copii la teme, întrucât îi pun în dificultate.

Balanță

Este posibil să primești un bonus la locul de muncă și să faci parte din noi colaborări care să-ți aducă venturi suplimentare.

Scorpion

Ai toate resursele necesare pentru a te relansa și te bazezi pe propria intuiție ca să știi cui îi ceri ajutorul și cum gestionezi situația.

Săgetător

Rezolvi probleme mai vechi legate de locul de muncă sau de viața personală. Începi proiecte noi și re reinventezi, acum că ai scăpat de grijile care te măcinau.

Capricorn

Este timpul să te relaxezi, mai ales că ai muncit fără oprire și ai nevoie de o gură de aer. Poate faci o scurtă excursie la aer curat, undeva într-o zonă montană.

Vărsător

Înveți lucruri noi care îți vor fi de folos pe viitor întrucât vei putea face bani din ele. Elti în pas cu vremurile și chiar mai departe datorită faptului că ai viziune.

Pești

O să obții banii care ți-au fost promiși încă din luna octombrie, atunci când ai avut o colaborare. Acum poți face în liniște cumpărăturile necesare.

ADVERTISEMENT