Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 28 ianuarie 2022. Leul are gânduri de nuntă

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 28 ianuarie 2022, aduce aspecte frumoase. Este o zi lejeră, mai transmit astrele legat de această perioadă.
28.01.2022 | 07:34
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 28 ianuarie 2022 Leul are ganduri de nunta
ADVERTISEMENT

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că nativii se decuplează de la stresul cotidian și iau o gură de aer. Nu sunt exluse plimbările și relaxarea.

Zodiile o iau de la capăt cu forțe noi. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că cele 12 semne zodiacale se reinventează.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 28 ianuarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Te îndrepți spre o nouă afacere care îți aduce mai mulți bani în casă. Sunt șanse mari să te propulseze în carieră.

Taur

Pleci pe undeva prin țară, azi sau mâine, asta pentru că mai ai treburi de rezolvat în sânul familiei, în cămin.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O vizită neșteptată și o invitație de plecat în weekend pe undeva. Este o perioadă numai bună pentru a te gândi la relaxare.

Rac

E momentul să strângi cureaua, să mai aduni bani în cont. Cheltuie numai pentru lucrurile obligatorii în următoarele 10 zile.

ADVERTISEMENT

Leu

Se poate să te gândești tot mai serios la căsătorie și să faci pasul în viitorul apropiat, asta dacă ești liber  de contract.

Fecioară

Găsești de lucru și în particular. E posibil să reiei o activitate care ți-a adus profit și o duci la cu totul alt nivel.

ADVERTISEMENT

Balanță

E un fel de echilibru emoțional, dar tot mai sunt niște teste pe care trebuie să le treci perioada asta, cu bine.

Scorpion

Relația cu rudele apropiate trebuie reglată. Frații și surorile au niște așteptări, chiar dacă ești ocupat cu alte tale.

Săgetător

Te scoate cineva la plimbare și găsești idei să-ți umpli timpul liber cu preocupări tot mai incitante, în stilul personal.

Capricorn

Sunt șanse mari să pleci la drum, ca să revezi un frate sau o rudă mai apropiată. Dacă nu ai multe de făcut acasă rămâi o zi, două.

Vărsător

O problemă de suflet îți tulbură somnul. Dacă știi care este cazul, atunci e timpul să stai de vorbă cu persoana respectivă.

Pești

Ți se propune o ofertă de lucru și dacă îți permite programul o să te duci la un salariu mai bun. E posibilă și o colaborare.

ADVERTISEMENT