Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 aprilie 2022. Cheltuieli de ultim moment pentru Vărsători

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 aprilie 2022. Faimosul astrolog de la Pro TV a transmis cum le va merge celor 12 zodii în ziua de vineri. Cheltuieli pentru Vărsători.
29.04.2022 | 07:13
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 29 aprilie 2022 Cheltuieli de ultim moment pentru Varsatori
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 aprilie 2022. Foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis că ziua de vineri este una presărată cu de toate. Mulți dintre nativi pot petrece departe de casă.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 aprilie 2022. Ce arată astrele pentru zodii

Berbec

Noutăți pentru cei din zodia Berbec. Poate avea loc o întâlnire care să le schimbe viața în bine.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai parte de multe interacțiuni. Ești sufletul petrecerii și poate chiar ești invitat la o aniversare. Chiar tu poți fii sărbătoritul!

Gemeni

Puteți să fiți în organizarea unui spectacol, poate chiar să fiți în juriu, sau doar în calitate de spectatori.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pregătit de vacanță. Fie că iei un avion pentru a vizita locuri din străinătate sau te urci în tren pentru a vedea meleagurile mioritice, clar este că nu stai acasă.

Leu

Poți să ai un proiect nou, care poate fi prezentat astăzi unui public. Se anunță a fi un succes răsunător, a precizat Neti Sandu în horoscopul prezentat la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Oamenii din jur încep să te vadă cu alți ochi. Încep lucrurile bune și pentru tine, este momentul tău de afirmare.

Balanță

Ai parte de o întâlnire pe care o așteptai deja de la Paște. Probabil să rămâi cu persoana respectivă tot weekendul, poate chiar și luni.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poți să efectuezi o călătorie începând de astăzi, atât timp cât nu ai alte treburi mai urgente de rezolvat. Dacă vrei să mergi la mare, te poți întoarce la finalul zilei sau la sfârșit de weekend.

Săgetător

Puteți să vă vizitați rudele pe care nu ați apucat să le vedeți de Paște. Ai nevoie de căldură sufletească, așa că mai lungești puțin perioada aceasta de sărbătoare.

Capricorn

Nu ai timp pentru treburile complicate în ziua de vineri, așa că decizi să le amâni. Te ocupi doar de niște mărunțișuri pentru a putea pleca liniștit undeva alături de familie.

Vărsător

O cheltuială de ultim moment vă poate face să plecați în vacanță, dar nu singuri sau în doi. Mobilizați mai mulți oameni să vină cu voi.

Pești

Poți să fii gazdă curând, faci pregătiri pentru ziua de 1 mai. Nu pleci de acasă, ci inviți oameni pe la tine.

ADVERTISEMENT