Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 iulie 2022. Scorpionii, căutați de persoane din trecut

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 29 iulie 2022. Faimosul astrolog de la Protv a prezis ce va întâmpla cu zodiile la finalul săptămânii. Urmează o zi încărcată.
29.07.2022 | 07:29
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 29 iulie 2022 Scorpionii cautati de persoane din trecut
Horoscop transmis de Neti Sandu. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a transmis un nou horoscop. Potrivit spuselor sale, ziua de vineri, 29 iulie 2022, va fi una încărcată. Nativii vor primi și mai multe vești.

Horoscop transmis de Neti Sandu pentru vineri, 29 iulie 2022

Vibrația finalului de săptămână este 11. Acest lucru înseamnă că zodiile vor face alegeri înțelepte. Citește în rândurile de mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Veți merge la o petrecere care vă va face bine. Acolo poate veți găsi și pe cineva care va fi pe placul vostru și se pot înfiripa sentimente reciproce. Posibil să faceți și o scurtă vizită cuiva apropiat, dintr-un oraș mai îndepărtat.

Taur

Acești nativi vor fi foarte gânditori în legătură cu un nou proiect profesional, pentru la toamnă. Își vor da termen până luni pentru luarea unei decizii corecte.

ADVERTISEMENT

Aveți și o agendă foarte complicată și nu vă doriți, totodată, să vă apucați și de alte lucruri. Un musafir neașteptat vă va pași pragul casei.

Gemeni

Gemenii vor fi foarte ocupați cu copiii. Se vor interesa de înscrierea la școală a lor, pentru a nu rămâne pe dinafară. Nu este exclusă nicio fugă la munte sau la mare cu un grup de prieteni.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor recupera o sumă importantă de bani. Cu aceștia vor face o escapadă la munte sau la mare, ceea ce va fi numai bine pentru ai lor, care i-au tot rugat să îi scoată din casă. Fiți atenți căci o ofertă mai bună de job bate la ușă.

Leu

Leii ar putea pleca și ei într-o vacanță, până duminică. Veștile din viața lor încep să se încurce, deoarece sunt pe drum foarte multe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor face un inventar al bugetului propriu. Se gândesc cum să-și scoată familia la o plimbare/vacanță, dar și la cum să-și răsfețe copiii.

Balanță

Balanțele și-ar putea întâlni sufletul pereche, în viața sentimentală sau… în afaceri. Toate lucrurile din viața voastră se vor îndrepta spre bine și vă veți redescoperi!

Scorpion

Scorpionii vor strânge cât mai multe dovezi pentru un proces. Vor să aibă câștig de cauză, iar adevărul chiar s-ar putea să fie de partea lor. Urmează o serie de privilegii neașteptate.

Săgetător

Săgetătorii vor fi toată ziua pe drumuri după materiale pentru casă. Sunt în faza de încheiere a lucrărilor și vor să aibă locuința mult visată. Nu strică să aibă și puțină răbdare.

Capricorn

Capricornii vor recupera niște sume importante de bani. Totodată, ar putea face și un credit de nevoi personale. Atenție la cheltuieli!

Vărsător

Vărsătorii vor amâna o ieșire/plimbare pentru a face niște treburi acasă. Cineva din trecut vă va căuta și va dori să reia o relație care nu v-a adus prea multă fericire.

Pești

Peștii vor avea un ban în plus în portofel. Salariul le va fi majorat și vor face achiziții de lux, utile pentru casă.

ADVERTISEMENT