Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 septembrie 2021. Racul cheltuie bani fără regrete

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru vineri, 3 septembrie 20121, Potrivit astrologului, ultima zi lucrătoare din săptămână este una reușită.
03.09.2021 | 07:29
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 3 septembrie 2021 Racul cheltuie bani fara regrete
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se ocupă de treburile de familie, dar și de ele. Zodiile ies în lume ca să mai ia pulsul societății.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce aduce plimbări numai bune pentru a ne dezmorți la trup și la mintea și la suflet.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Te curtează cineva, nu o singură persoană, ci mai multe. Te descurci frumos și după întâlniri vezi pe cine alegi ca partener.

Taur

Te caută cineva care are unele nelămuriri legate de comportamentul tău. E cazul să te aperi, să-i spui vreo două vorbe.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E momentul să faci progrese în sfera sentimentală. E posibil să ajungi la căsătorie, în timp ce alți nativi întâlnesc pe cineva.

Rac

Cheltui fără regrete niște bani și o să te simți bine cu familia, cu prietenii. Scoate-i pe cei dragi undeva la masă, în oraș.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai ceva invitații să mergi cu rudele sau cu prietenii într-o stațiune de agrement. Găsește-ți timp pentru a sta cu toată lumea.

Fecioară

Astrele anunță că ți se plătesc niște ore suplimentare sau recuperezi bani din diverse părți. Este o zi în care se instalează confortul financiar.

ADVERTISEMENT

Balanță

Acordă-ți un plus de atenție. Este momentul să-ți mai iei ceva nou de îmbrăcat, de încălțat sau de ce nu, chiar să mergi la un salon de cosmetică.

Scorpion

E o chestiune de ordin sufletesc care nu-ți dă pace și dacă nu vorbești despre ea o să te macine în continuare. E bine să scapi de ea.

Săgetător

Poate mai ai ceva bani de la cei cu care ai colaborat și te bucuri de o escapadă turistică. Dacă nu reușești astăzi, ai tot weekend-ul al dispoziție.

Capricorn

E posibil să apară cineva care să-ți facă viața mai frumoasă, asta dacă nu ai pe nimeni. Astrele te duc pe drumul spre fericire.

Vărsător

Discuție cu o persoană care vrea să petreceți timp împreună și sunt șanse mari ca în cele din urmă să vă și vedeți la o cafea.

Pești

Invitație la o plimbare, pe care nu o refuzi dacă nu ești prins cu treburi casnice. Ai foarte mare nevoie de un respiro perioada asta

ADVERTISEMENT