Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 30 octombrie 2020. O zodie va primi laude la locul de muncă

Andreea Stanaringa   
în Horoscop
30/10/2020, 08:07
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 30 octombrie 2020. O zodie va primi laude la locul de muncă
Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 30 octombrie 2020. Sursa foto: stitileprotv.ro

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 30 octombrie 2020, anunță armonie în cuplu și recunoașterea meritelor la locul de muncă pentru unii nativi.

Astrologul de la Pro TV menționează că anumite zodii vor avea succe în plan financiar și vor obține niște bani cu care să-și achite cheltuielile restante.

Vibrația zilei este 3, astfel că este important să existe comunicare în relațiile cu ceilalți. Află din rândurile de mai jos ce-ți rezervă astrele pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 30 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

O să ieși cu persoana iubită și veți discuta anumite probleme. Reușești să i te confesezi și să mărturisești tot ce te macină. Faci pace cu trecutul și te pregătești să faci schimbări în viața ta, printre care cele materiale, legate de locuință.

Taur

Este posibil să ai parte de o petrece în familie și să te odihnești înainte. Petreci timpul alături de o persoană căreia i-ai lipsit, însă te pune în situația de a lua o decizie radicală cu privire la următorul pas pe care îl veți face în relație.

Gemeni

Îți faci timp pentru a sta mai mult cu copiii, fie că le supraveghezi lecțiile online sau te joci cu ei. Ai de rezolvat problemele din viața de cuplu și este posibil să te întâlnești în curând cu partenerul pentru a le discuta.

Rac

Treaba de acasă îți va ocupa timpul sau poate vei primi o vizită de la un membru al familiei. Ar fi bine să găsești timp pentru activitățile care îți plac. Poți face cumpărături online ca să ai mai mult timp de odihnă.

Leu

Primești o invitație la un eveniment important care va avea loc în acest weekend. Se poate să negociezi online cu un partener de afaceri sau să iei o decizie cu privire la acceptarea unui nou job.

Fecioară

La școală vei avea parte de vești bune, fie că iei un examen sau recuperezi o anumită materie. Vei colabora cu cineva care să te ajute în noua ta afacere și te va ajuta să obții venituri mari. Nu este exclus să primești o sumă de bani pe care o așteptai de mai mult timp.

Balanță

Se poate să accepți un nou job care să-ți aducă satisfacții în plan financiar. O iei de la capăt în viața personală, fie că este vorba de căsnicie sau propria persoană. Vei recupera ce îți aparține.

Scorpion

Ai nevoie să comunici mai mult cu persoana iubită. Ai multe treburi de rezolvat și vei începe cu cele mai urgente. Timpul este scurt, iar ziua se anunță a fi una lungă.

Săgetător

Se poate să primești niște bani pe care să-i investești în locuință. Vei avea o conferință online cu persoane care au aceleași interese ca tine și poate faceți o colaborare.

Capricorn

Superiorii îți vor recunoaște meritele la locul de muncă și te simți mai bine după ce primești laudele. Îți faci curaj pentru a scăpa de ceea ce nu-ți place și începi noi proiecte.

Vărsător

Te ocupi de curățenie și pregătești conservele pentru anotimpul rece. Starea de sănătate îți joacă feste și ai nevoie de odihnă ca să te simți mai bine.

Pești

Vei vizita pe cineva din alt oraș pentru a-i oferi o mână de ajutor sau pentru a sta la discuții. Ai parte de cheltuieli neașteptate, însă banii vor veni înapoi din alte surse, poate un membru al familiei.

Închide ×